![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu mai astept sa opreasca astia caldura; am inchis eu de la repartitor. oricum, pana se goleste matahala de calorifer, ma mai inund de vreo 2-3 ori (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
This post has been edited by rozy: Feb 20 2008, 12:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
neatza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
Ce face sarbatorita de ieri? Ne-ai tratat regeste ieri; cred ca si-n viata de zi cu zi esti ospitaliera cu invitatii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Kalua, si eu am o stare tare buna si cred ca tot de la vreme-i. Chiar de am mult de lucru si multe pe cap, nu ma ingrijorez. Rozy, ti-as trimite un instalator de la Bucuresti. Lxn, de ce esti in bad mood? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata. Da, stiu, e ora 1. Da, stiu, nu e dimineata ci prinz, dar pentru mine pare dimineata. Am un cap patrat. In colturi. Care dor. Naspa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
... io ma tot gandesc de vreo 2 zile, la chestia cu programul pe care il avem. si am ajuns la concluzia ca aproape toata viata noastra e facuta dintr-un program...
de cand ne nastem pana murim... crek ar merge un editorial pe tema asta, da nu ma duce capul si nici nu am timp. cine se ofera? io am dat ideea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Servus fetele!!!
Va era dor de mine? Mie da, asa ca am venit sa va stresez putin. (IMG:style_emoticons/default/fish1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Salutare Teo and all! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe unde te-ai plimbat, Teo?
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La munte a fost beton! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ce credeti? Am luat premiul intai la carnaval (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Distractia a fost pe primul loc. Chiar imi lipsea putin "viata de noapte" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Cine vrea sa vada poze? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Noi. Toate! Fara exceptie! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) BACK!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 08:11 PM |
|