IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 137 138 139 140 141 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Apr 4 2007, 09:51 AM
Post #1381

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 4 2007, 10:50 AM
Post #1382

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hai, mai Pinky! Ce vezi tu asa frumos la dimineata asta? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 4 2007, 10:51 AM
Post #1383

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ma doare bibilica...

+Quote Post
fortelady
post Apr 4 2007, 11:00 AM
Post #1384

Musafir

hai sa nu ne mai plangem de dureri de toate felurile. eu (iar) nu am pofta de mancare, dar o sa mananc nitel la pranz.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 4 2007, 11:10 AM
Post #1385

Musafir

Eu sunt fericita in dimineata asta fara motive...sau cu motive (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

In doua saptamani juma vin acasa,nu stiu daca sa ma bucur sau nu...cred ca mereu voi avea inima impartita in doua parti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Vreau vara,vreau plaja!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 4 2007, 11:24 AM
Post #1386

Musafir

Eu numai pot spune "neata" acuma, la pranz. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am avut appraisal-ul de juma de an, in 10 minute am fost gata. Nu stiu de ce trebuie altora cate o ora sau mai mult. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Acusi ma duc sa mananc, sper sa fie ceva bunataturi la cantina.

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 4 2007, 11:27 AM
Post #1387

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Kary, asa am patit si eu cand am ales sa ma intorc acasa. Si o parte din inima mea am lasat-o in ruma. E normal, dar trebuie sa alegi ce simti.

Kalua, sa stii ca, chiar daca nu mai intru pe topicul Monti, inca ma tin de el. Faza e ca am slabit in ultimele doua saptamani ceva de speriat. Si nu de la regim. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
divi2007
post Apr 4 2007, 11:56 AM
Post #1388

Musafir

sal fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

s-ar putea sa fi slabit de la stres eu asa patesc stresul imi provoaca lipsa de mancare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 4 2007, 12:08 PM
Post #1389

Musafir

M-am trezit si eu din somnul cel de veci ca aseara iar am facut-o lata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Beau io amu suc de grapefruit sa imi revin...iacsss (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 4 2007, 12:18 PM
Post #1390

Musafir

Doua situatii inainte de doua nunti

1)Sora mea achzitioneaza rochita de nunta(doua saptamani inainte)...ii venea perfect...dar...in ziua nuntii mai imbraca rochita daca poti...cu eforturi uriase si un fermoar usor deschis a facut fata cu brio
Se ingrasese pe fond de stres...desi ea e o slabuta din nastere....

2)Vara' mea achizitioneaza rochita de nunta(cam o luna inainte)....in ziua nuntii a trebuit sa o prinda in ace de siguranta pentru ca ii cadea de pe ea....a lesinat de suparare dar si-a revenit rapid ca nu mai avea incotro...

Cred ca important este sa te gandesti ca marele eveniment te va purta spre fericirea ta....iar stresul din cauza nuntii sau a altor imprejurari nu are ce cauta....

Szi ia ceva vitamine sa nu te alegi cu o anemie in urma slabitului brusc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 137 138 139 140 141 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 05:28 AM