![]() ![]() |
| kary_pink |
Apr 4 2007, 09:51 AM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Apr 4 2007, 10:50 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Hai, mai Pinky! Ce vezi tu asa frumos la dimineata asta? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
|
Apr 4 2007, 10:51 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ma doare bibilica...
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 4 2007, 11:00 AM
|
|
Musafir |
hai sa nu ne mai plangem de dureri de toate felurile. eu (iar) nu am pofta de mancare, dar o sa mananc nitel la pranz.
|
|
|
|
| kary_pink |
Apr 4 2007, 11:10 AM
|
|
Musafir |
Eu sunt fericita in dimineata asta fara motive...sau cu motive (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
In doua saptamani juma vin acasa,nu stiu daca sa ma bucur sau nu...cred ca mereu voi avea inima impartita in doua parti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Vreau vara,vreau plaja!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 4 2007, 11:24 AM
|
|
Musafir |
Eu numai pot spune "neata" acuma, la pranz. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am avut appraisal-ul de juma de an, in 10 minute am fost gata. Nu stiu de ce trebuie altora cate o ora sau mai mult. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acusi ma duc sa mananc, sper sa fie ceva bunataturi la cantina. |
|
|
|
Apr 4 2007, 11:27 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Kary, asa am patit si eu cand am ales sa ma intorc acasa. Si o parte din inima mea am lasat-o in ruma. E normal, dar trebuie sa alegi ce simti.
Kalua, sa stii ca, chiar daca nu mai intru pe topicul Monti, inca ma tin de el. Faza e ca am slabit in ultimele doua saptamani ceva de speriat. Si nu de la regim. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| divi2007 |
Apr 4 2007, 11:56 AM
|
|
Musafir |
sal fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
s-ar putea sa fi slabit de la stres eu asa patesc stresul imi provoaca lipsa de mancare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Apr 4 2007, 12:08 PM
|
|
Musafir |
M-am trezit si eu din somnul cel de veci ca aseara iar am facut-o lata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Beau io amu suc de grapefruit sa imi revin...iacsss (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Apr 4 2007, 12:18 PM
|
|
Musafir |
Doua situatii inainte de doua nunti
1)Sora mea achzitioneaza rochita de nunta(doua saptamani inainte)...ii venea perfect...dar...in ziua nuntii mai imbraca rochita daca poti...cu eforturi uriase si un fermoar usor deschis a facut fata cu brio Se ingrasese pe fond de stres...desi ea e o slabuta din nastere.... 2)Vara' mea achizitioneaza rochita de nunta(cam o luna inainte)....in ziua nuntii a trebuit sa o prinda in ace de siguranta pentru ca ii cadea de pe ea....a lesinat de suparare dar si-a revenit rapid ca nu mai avea incotro... Cred ca important este sa te gandesti ca marele eveniment te va purta spre fericirea ta....iar stresul din cauza nuntii sau a altor imprejurari nu are ce cauta.... Szi ia ceva vitamine sa nu te alegi cu o anemie in urma slabitului brusc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 05:28 AM |
|
|