![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hai ca am ris cu lacrimi, sefu tau e beton. Nu`s ce a facut missn, dar io ma simt zbanghie fara motiv (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Missn, i-ai tras un cocktail de sincer- nu te supara- io nu am priceput nimic. sa nu zici ca scrii si tu ca mine pe intuneric si de la lap, ca in momentele alea io nu stiu ce naiba tastez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai eu nu ma supar ca si eu spun si bune si rele, adica cand ceva nu-mi place nu ma prefac ca-mi place doar de dragul personajului. Vine primavara cred macar in suflet daca nu pe afara.
Mie mi se pare ca unele cuvinte suna mai bine in engleza si de aia mai folosesc cateodata coctail-uri, plus ca unele cuvinte sunt mai scurte in engleza ca in romana, economie de litere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by misssn7: Feb 20 2008, 09:57 PM |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
super pozele teo cred ca v ati distrat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
asa ma ia doru sa merg si eu la un chef de genu asta carnaval |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ma bucur ca va place. Am spus ca aveti de ce rade .
O seara buna va doresc! Eu ma retrag. Am un copil din mercur de adormit si un sot morocanos de inveselit. Distractie placuta in continuare! Maat, te rog sa nu uiti de rugamintea mea. Iti mai aduc eu aminte din cand in cand. V-am pupat! (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Da asa e,ce e in trecut,acolo ramane.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
haioase poze, teo! bravo voua!
imi plac vacile de mor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Fantasy... suntem langa tine. o sa treci si peste asta. trebuie sa te concentrezi pe prezent, nu pe viitor. |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
aoleu megule. citisem "imi plac vocile". ma gandeam ca vorbesti de vocile din capul meu
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Teo, puteai sa pui pozele pe grup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Andreea.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aoleuuuuuuuuuu s-a apucat matza de facut curat in treburile ei.. kalua, ce-ti mai face printesa? aia mica; pe cea mare am vazut-o recent in poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Creste. Si miauna, e una dintr-asta vorbareata, mai ales dimineata. Saptamana trecuta am aflat ca asa-i si ma-sa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 11:56 AM |
|