![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pozele sunt haioase rau teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai ales aia cu sefu' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Felicitari pentru premiu! Fanta (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
This post has been edited by Bacardi_Girl: Feb 21 2008, 12:21 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mi-au placut pozele Teo, vacile sint...funny! Frumoasa distractie!
Fanta, capul sus...n-o sa tina mult starea asta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Azi sunt adormita rau. Era sa ma spal pe dinti cu crema de fata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata!!
nu-i o problema! io odata m-am spalat pe cap cu gelul de dus ! o zi buna va doresc! poate va deveni si a mea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Eu n-am cu ce sa ma laud, decat ca am facut ochi la 8 jumate si era un soare fain de dimineata de primavara... si de cat de fain era, m-am bagat la loc in pat si am mai picotit pana la 10 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kalua, sa pui poze cu mieunatoarea ta ca vreau sa o mai vaz! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata fetelor!
Dar fuse distractie curata aseara prin bar. Teo&Co sunteti mortali. Io n-am mai intrat c-am devenit fata serioasa si m-am pus pe invatat. Fanta, sa stii ca si pe mine ma cam bulverseaza orice gest al unui X din trecut, pentru ca am tinut cate un pic la toti. Dar, trece rapid acest sentiment, pentru ca trecutul trebuie inchis intr-o cutiuta si sa ne vedem linistiti de prezent. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, poze poze poze cu matzuca ta, pleaseeeeeee. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu azi nu am chef nici sa respir. si cum se intampla de fiecare data, atunci cand nu ai chef de nimic, atunci ai trebuiri mai dificile de facut!
si acum traiesc din pauza in pauza... mi-e lene... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata! m-am trezit la 12 (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
au capu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
ai beut aseara?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 10:56 AM |
|