![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ca bine zici, teocris (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am taiat-o la o plimbarica. cya laters! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si pe mine nu ma iei? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Teo, ia-o pe micuţă şi mergeţi să vă daţi uţa!
Eu profit de vremea frumoasa si merg muuult pe jos. Sper s-o ţină tot aşa temperaturile, căci vreau să-mi văd hainele groase in fundul şifonierului! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mie mi-e cald si vreau sa-mi iau bicicleta!
oare o sa am vointa necesara la 7 dimineata ca sa plec cu bicicleta 12 km pana la munca? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
daca nu ti-e teama de trafic, eu cred ca merita. Dar mai intai ar trebui sa te antrenezi un pic. Altfel, risti sa ajungi la serviciu obosita si fara suflu si sa nu te mai intorci cu ea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
12 km nu sunt mare scofala. Eu zic ca merita!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
teo, ce uger sexy are seful tau! si rozzzzz, de tauras virgin! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) spune-i ca vreau poza aia cu autograf!
Spumeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) EU omor pe cineva zilele astea! Doamne, cat m-am saturat de dobitoci!!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Daca te hotarasti, vin-o cu o bazuca si la mine la office! Nici nu stii cu cate felicitari te vei alege de la colegele mele! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Si eu am fost azi la plimbareala (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Pai cam asta cu intorsul ar fi problema. Ca e la deal. Stau in zona de deal. Si inspre munca e ok da la intoarcere..... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
As vrea si io sa ma duc la plimbare. Da nu am voie in timpul programului (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Doftoreaso, sper sa nu-mi ia Dumnezeu mintile, ca pe cuvant as fi in stare! Le-as da foc la toti! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 04:13 AM |
|