![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, uite, sa ai la ce visa la noapte. Eu ti-am gasit hotelurile, tu numai avionul trebuie sa-l mai iei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://www.allbestpictures.com/wallpapers/Travel_and_Holiday/image/Corcovado_Overlooking_Rio_de_Janeiro,_Brazil.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Doamne, cat de frumos poate fi!
cu siguranta o sa visez bine la noapte.. tocmai am aflat ca am luat un examen la care nu eram asa de sigura.. si l-am luat chiar cu 10 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) al meu cica.. is tocilara de aia care spune ca nu stie, ca nu a scris si cand colo vine cu 10.. inca o sesiune si-o licenta si gata.. am scapat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma duc sa visez frumos.. Merci, Lxn! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) noapte buna |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, oricum grosul e biletul de avion pana in Brazilia, nu hotelul. asta, daca nu te pui bine pe langa doctoreasa sa te shippuiasca cu nava ei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
si eu vreau in Brazilia si Argentina. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar tot ajung eu, daca nu la carnaval, macar de Craciun intr-un an. am spus!!! misssn, si noi am plecat din tara din cauza nemultumirilor acumulate. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna dimineata??? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mai cu viata!!!
Azi e VINERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Maine ma duc sa ma dau uta cu bebelusa ca olandezu lucreaza. De poza cu sefu' bucurati-va cat mai puteti, ca maine va fi stearsa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cine vrea poza "Capitanul omu'vaca"(cum are porecla de atunci (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) ) cu autograf si dedicatie , sa-mi dea dea veste ca i-o trimit pe mail (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vreau si eu uta!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
eu aseara am plecat la ora 8 de la munca.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am prestat 11 ore juma ca un erou... daca aud cumva ca maine muncesc, ma isterizez ,zau!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Albi, hai cu noi.La noi in oras este un parc foarte frumos.In mijlocul unei paduri,pe un deal. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Se anunta temperaturi de 14/16 grade!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu maine muncesc sigur! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Abia astept sa se termine saptamana asta, a fost una groaznica. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 08:15 PM |
|