![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
baiiiiii, vreau si eu in bahahahahamas! ptiu, ca ma balbai de hahahappiness!!!! Cand pleci, fluturas? Plec in jur de 23 martie. Depinde cand imi vine biletul de avion. Daca ai aproximativ 40 de kg, te iau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) fluturele, vorbesti serios? Normal ca vorbesc serios (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la noi, e cald si soare. Parca a venit primavara. Deja au inceput sa dea ghioceii. De vreo 2 dimineti, parca-i ceata lu` pitigoi la noi pe strada. Schimba capacele de la canalizari, sparg asfaltul, pun alt ciment, avem vreo doi caini aciuati de vreo saptamana, care latra de numa-numa, pisicile se bateau, scolaritele vacarm maximum maximorum in drum spre scoala, babutele stau la barfa in gradina, la geamu` meu...Si cica dormi! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ieri m-am vaccinat anti febra galbena. M-a terminat aia cu ditamai acul. Dupa ce ca mi-era frica de ace, a mai bagat si doctora aia un ac in mine. Dom'ne, dar ditamai acul...era mai mare ca seringa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si luni-marti, alta serie de ace...analize de sange (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neataaaa! Lovely day, isn't it? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na dimineata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
'na dimineata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) Buna dimineata, somnorici! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
care buna dimineata?
altii sunt satuli de munca la ora asta!!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
'na ziua atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fluturel ce trebuie sa fac sa merg si eu? Ca cu inotatul nu prea le am...da' mi s-a luat si mie de tara asta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Exact! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Neatza si de aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un amic de-al nostru a fost casatorit cu o columbiana, sunt divortati de mult, dar au ramas buni prieteni si tipa e prezenta la mai toate petrecerile lui. Si din cate mi-a povestit tipa, in Columbia e mai ceva ca in tara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe mine nu ma atrage America de Sud. Deloc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oiseau ma lucreaza!
in loc sa fie pe net la ora asta ca sa discutam... ea ce face? umbla fleaura.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) io ma gandesc doar la faptul ca mai am 5 ore d munca,... teoretic vorbind... si ca vine weekendul.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 06:07 PM |
|