![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Fluturel ce trebuie sa fac sa merg si eu? Ca cu inotatul nu prea le am...da' mi s-a luat si mie de tara asta. Cum zice maica-mea: 20 de matanii si un tur de stadion (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Pai iti trebe niste cursuri de navigatie, iti trebuie o diploma de calificare, pasaport, carnet de marinar, noroc si muuuulta rabdare (mai ales daca ai capitan ucrainean (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neata si de-aici.
aici ninge. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) 14-16 grade vor fi prin aprilie! fluturas, pe nava vei avea acces la internet? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aici e cald si bine, dar io vad lumina zilei doar pe geam atunci cand maintorc cu fata inspre el! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si vroiam sa va intreb...de ce sunteti asa de linistite azi? ca io ma plictisesc foarte tare!!! nu ca nu as avea ce sa fac... dar ma plictisesc oricum.... i want an answer... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Pesca, cred ca da. Oricum, o sa cobor in porturi si-oi gasi eu un internet cafe sa va dau de veste. De-asta intrebai, nu? Ori vroiai sa vezi poze inainte sa vin acasa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
albi... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi dimneata am alergat ca ursul, ma duc putin mai tarziu la aerobic abia astept, poate pot sa ma duc cu rolele (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Doctoreaso ti-ai luat role, vezi ca mai sunt si la magazinele cu articole de sport si acum nefiind sezon poate le gasesti reduse. Pescarus al meu sot n-a vrut nicicum sa emigram dar daca se mai impute mult treaba, poate ne gandim serios la tirat-ul din tara, pe mine nu ma tine nimic aici, dar soacra-mea cred ca s-ar infuria ceva si nici de asta nu ma doare capul, un timp am zis ca pare a fii Ok dar acum iar m-au apucat nervii ca nu se schimba nimic in bine. This post has been edited by misssn7: Feb 22 2008, 04:59 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetelor va salut si eu!
Sunt happy! In seara asta ma intalnesc cu fetele la o pijama party (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
servus girlies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo hilare costumele de vaca. Mersi pt portia de ras (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) in alta ordine de idei la noi e munca fara hartii, totul e pe calculator si azi sistemul e la pamant. Iar eu initial am vrut sa-mi iau liber (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si azi dimineata de-abia m-am tarat spre usa c-o voce interioara striga "nuuuu te duce" ...alta data o ascult! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) s-avem un week-end fain! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Distractie faina Philia.
Sa aveti o seara frumoasa si weekend-ul cu cat mai putine treburi si m. mult relax ador cuvantul asta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu s-ar putea sa trebuiasca sa vin la munca (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am o criza de isterie interioara!! astept raspunsul inca.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) weekend placut fetele!!! io mai am de stat la munca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
albi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Cand te mai viziteaza bondarul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu-s acasa, ma schimb, ma refardez si-o tai acusica la ziua unei amice. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 03:35 PM |
|