![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ma duc eu la el de paste!
adica peste o luna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de abia astept!! si cu ocazia asta ii vad si pe ai mei! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, asa de rar va vedeti? Io una n-am stat mai mult de 5 zile departe de al meu si atunci pentru c-am fost nevoita sa merg in delegatii. Noi zici ca suntem legati cu cordon ombilical.
Philia, suna bine pijama party! Va pup si s-aveti un weekend fain. Eu imi iau liber de pe forum in acest weekend, cel putin asa-mi propun, c-am tone de teste de facut. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, si eu's legat ade mr lxn cu cordon ombilical, daca nu ne vedem cateva zile sigur vorbim de cateva ori la tel/sms/net (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Beau vin rosu (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu manac orez cu lapte si mi-a scapat cam multa scortisoara simt cum creste optimismul in mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma apuc si eu de citit pana nu se intorc ai mei de la bunica. This post has been edited by misssn7: Feb 22 2008, 08:37 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
vreau si eu sa vad familionu; i miss them (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Seara buna!
Am bagat 3 ore de somn dupa serbici si teama mi-e ca as mai fi dormit. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Noroc cu vecinii astia care dau tv-ul tare si cu pisoiul flamand. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
seara buna
si eu am bagat repede un orez cu lapte.. numa' ca al meu a fost plic, pus in lapte si gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de acu.. nani.. i guess |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Deja nani? Eu mi-am programat masina la spalat si nu ma bag sub paturica pana nu termina.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io am nervi. Multi. Baaad moooooooooood!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine te-a enervat, Diana? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 12:14 PM |
|