![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma retrag sub patura... Noapte buna, fetele cucuietele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Eu acum chiar plec...Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
noapte buna.. plec si eu in vreo 5 min.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Ghici cine-i la munca? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Sunt dezamagita! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Unde sunt cele 14/16 grade promise pentru azi? Unde este soarele? Va spun eu! Se ascund dupa un vant de te ia pe sus si dupa niste nori gri de furtuna (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Maat, cand ai putin timp, te rog sa scoti pozele postate acum cateva zile de mine(cele de la carnaval). Iti multumesc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Teo, pe aici e soare si frumos.
Seful meu si-a luat un Touareg. Si astazi imi zicea: "trebuie sa ne satisfacem micile placeri ale vietii". A dracului mica placere- un Touareg! Vreau si eu o placere din asta de 51 000 de euro (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vreau si eu soare!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Se pare insa ca o sa ploua. Si azi si maine (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Szi, nu dispera...ia sticla si bea! (IMG:http://www.tribuneindia.com/2006/20060701/ttlife5.jpg) Pentru ca esti la munca, ceva fara alcool si cu multe vitamine!!!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neataaa! Pe langa faptul ca ma aleg cu un herpes, ziua de azi chiar se anunta frumusica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ba se pare ca o sa si beau. Ca isi "uda" seful Touaregul.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Deci o puneti de un chef mititel!!
Nu-i rau pentru o zi de sambata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:50 PM |
|