![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eh, eu am o stare de nestare! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) As face ceva, dar nu stiu ce.... Nu am chef de chef, nici de iesit, nici de cumparaturi, nici de curatenie, nici de iesit...dar nici nu as sta degeaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Touareg, my love (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
pana atunci, dacie, bre.. ca doar nu tusesc. sau ce mai prind din cand in cand.. anw.. neatza.. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata, suratelor! Eu sunt inca in pijama, am baut fo doo cafele, am citit un pic, m-am uitat pe-aici. N-am chef de action azi.
La noi se anunta maine 18 grade. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu m-am trezit la 11 i-am zis sotului meu azi sa ma lase in ale mele ca sunt obosita si n-am chef sa invart un pai mai incolo tre' sa ma apuc de ceva treaba da acum savurez chestia cu pauzele.
This post has been edited by misssn7: Feb 23 2008, 12:44 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na ziua! eu am umblat. fusei pe la "soacra-mea"....apoi am haladuit prin magazine...da' nik n-am gasit! care-s pline de paiete...care-s transparente.ma las de shopping (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) tre sa ma duc la tuns mai incolo
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna. Io m-am trezit la 8, cu gandul sa fac rapid o mancare de varza. Imi fac toate conditiile ca sa tai varza, o tai.. si cand...ce sa vezi, era stricata in mijloc. Asa ca avantul meu culinar a fost oprit din fasa, ca de iesit in statie sa cumpar alta varza, nu se putea ca trebuia sa ma machiez etc.
M-am pus pe facut teste si diverse subiecte pe la franceza. Acum sunt intr-o mica pauza. Diseara merg la opera cu fetele. Sa vedem cum oi mai apuca sa fac si mancare in acest weekend. Rozy, s-a apucat si caloriferul meu gigant din sufragerie sa picure. Chiar m-am gandit la tine aseara. Noroc ca nu s-a umplut nici o casoleta mica peste noapte. Azi trebuie sa vina instalatorul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
caloriferul meu umple vreo 5 ligheane cu diametrul de vreo 40 cm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cred ca o sa-i trag o gaura cu bormasina sa curga direct la subsol (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oho...al tau e performant. Al meu sper sa nu atinga astfel de performante. E si un calorifer de fonta f lung, iti dai seama cat e de greu acum ca-i plin. Sper sa nu fie nevoie sa-l dea jos.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
valei, calorifer spart. eu eram singura cand a inceput dragutul sa se sinucida.. pana am chemat, pana a venit.. a avut parchetul de suferit. asta e.
tocmai mi-am facut o cana de apa colorata, ca nu ii pot spune cafea. astept pe cineva.. cred ca mai bine sun sa vad daca vine, ca altfel.. risc sa imi pierd toata dupa-amiaza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 08:59 PM |
|