![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Salutation (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am lene si-s lesinata de foame!Am facut curatenie, cumparaturi, am dus vreo 4 saci de toale la niste oameni aici....dar am o leneeee (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi si al meu e ditamai matahala.solutia e sa goleasca instalatia...pe toata coloana.si daca nu merg vanele,probabil in tot blocul. inchipuie-ti cat costa (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Mancarea e pe foc,masina de spalat face ce stie ea cel mai bine, fata doarme. Trebuie sa fac curat si sa spal vasele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
poi rozy, doar n-ai sa platesti tu.
tu iti faci in casa la tine.. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi cine sa plateasca? eu platesc!! ca doar pt mine se goleste instalatia. nush ce am sa fac cu ea (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza! dar ce-ati mai ciripit pe-aici!
fluturas, te intrebam de internet ca ma gandeam ca o sa-mi lipsesti si vroiam sa mai avem noutati de la tine. dar e bine, daca mai treci pe la cate un internet cafe. misssn, nu-ti fa probleme prea mari de ce zice soacra. si asa, oricum facem, nu e bine! asa ca, las-o cu ale ei, hotararile sunt ale voastre. n-am vrut sa spun cu asta sa pleci, ci pur si simplu, parerea soacrei sa fie ultima in decizia voastra. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sa aveti un week-end placut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Feb 23 2008, 03:20 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiu, da' ce liniste o fost de la pranz incoace pe aici! V-a doborat ziua 'ceasta de sambata?
Eu am fost rasfatata de mr. lxn cu ciocolata si frezii, si maine mergem in parc, asa, ca batraneii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pescarus prea putin conteaza la mine ce zice soacra si cand are vre-o treaba il trimit pe sot sa i-o rezolve eu nu prea ma deranjez ca multi nervi mi-a facut pana acu ceva ani si inca nu s-a calmat definitiv. Om vedea cu plecatul daca ma mai calca multe pe nervi e posibil.
Eu am incercat sa dorm ca eram cu somnul in freza da nu prea am putut si am avut si o durere de cap jalnica bine ca mi-a trecut. Am tuns-o pe fiica-mea bine ca am scapat ca greu o convig sa se tunda vrea parul lung pana la fund da' cand sa se spele pe cap nu-i place. Tre' sa culc copilul si apoi sa mai citesc ceva. This post has been edited by misssn7: Feb 23 2008, 08:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
noapte buna
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
misssn, lasa ca nici a mea soacra nu s-a lasat mai prejos. am avut momente cand imi venea (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif)
eu am bucatarit azi toata ziua, acum sunt cam obosita si inca n-am bagat haine la spalat. iar luni nu voi avea timp, ca merg la epilat. acum ma relaxez, ca pescaroiu cu cel mare s-au dus (IMG:style_emoticons/default/skiing[1].gif) ca pe asta mic l-au apucat nervii si l-am tinut acasa cu mine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 01:30 PM |
|