IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1395 1396 1397 1398 1399 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Feb 24 2008, 06:31 PM
Post #13961

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am facut si eu clatite, acu' sed un pic, apoi sa mai citesc ceva.
Sa aveti o seara frumoasa.
La noi a batut vantul, dar azi am auzit pasarele ciripind, vremea rece poate ca e dusa.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Feb 24 2008, 07:22 PM
Post #13962

Musafir

O seara frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Azi se pare ca a fost ziua clatitelor... si la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Meg
post Feb 24 2008, 08:23 PM
Post #13963

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

seara buna.
am ajuns si noi acasa, dupa o plimbareala scurta.
tre'sa ma apuc de strans una alta pe aici, maine scoala. da' habar n-am de orarul complet (1+2) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sweet, mi-ai ramas 'datoare; cu un raspuns.. referitor la moisture maniac.
ne'om vide' mai incolo

+Quote Post
roxanica10
post Feb 24 2008, 08:29 PM
Post #13964

Musafir

Seara buna! Eu am ajuns acum ceva vreme de la meditatii. Astazi am batut recordul: 6 ore si ceva.
Am mancat o inghetata si m-am uitat pe la stiri. Bine c-ati spus voi ca e Dragobetele astazi, ca eu am uitat. A vrut sa-mi ia al meu frezii, dar nu mai era deschis la chiosc.
Rozy, pana la urma instalator a fost al meu sot. Aseara a golit caloriferu' (n-au fost decat 2 galeti), a desfacut surubul si-a descoperit ca o garnitura se depreciase. Azi a inlocuit-o. Instalatorul a venit doar sa constate ca totul e in regula (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2008, 08:46 PM
Post #13965

Musafir

La mine pe balcon au fost azi 26 de grade. Frumos, n-am ce spune, mie-mi place. Dar chiar ca se duce la vale clima. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 24 2008, 08:53 PM
Post #13966

Musafir

roxi...a inchis caloriferul de la subsol..sau cum? :ametit:eu stiam ca nu se poate inchide fiecare calorifer in parte..nush (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 24 2008, 09:03 PM
Post #13967

Musafir

Rozy, in sufragerie, am 2 calorifere si amandoua au un robinet. De acolo le-a inchis. In afara de asta, fiecare calorifer mai are si robinet pentru aerisire si repartitor. Off...i-a mai scrie te rog o data problema ta, ca poate il intreb pe al meu, cum trebuie sa procedezi. Nu-i normal sa te chinui asa.
Kalua, am vorbit cu socrela si la ei e frig si-a nins. A zis ca nici n-a iesit din casa azi. La noi e cald si bine si peste ocean e iarna veritabila.

+Quote Post
rozy
post Feb 24 2008, 09:07 PM
Post #13968

Musafir

m-am uitat la el...pe unde intra apa...nu e decat robinetul repartitorului...care chiar daca e inchis am inteles ca intra apa in el
problema este urmatoarea: este fisurata o teava de pvc jos,unde se termina caloriferul

+Quote Post
roxanica10
post Feb 24 2008, 09:19 PM
Post #13969

Musafir

Da...noi ne-am motat robinete cand am adaugat un calorifer. Uite ce zice al meu: ai incercat sa pui niste silicon, acolo unde-i fisurata teava?
Ai dreptate, chiar daca e inchis robinetul repartitorului, apa tot e in calorifer.

+Quote Post
rozy
post Feb 24 2008, 09:22 PM
Post #13970

Musafir

ma indoiesc ca exista vreo solutie atat timp cat trece apa sub presiune pe acolo
oricum...se mai da caldura si in martie,apoi se opreste si se golesete reteaua si am scapat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1395 1396 1397 1398 1399 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 06:57 AM