![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista un silicon sanitar care merge pe suprafete umede. Banuiesc ca nu tasneste totusi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt sigura c-au inventat ceva oamenii isteti si pentru acest gen de probleme.
Fetelor, stiti ca la noapte-i Oscaru'? De-abia astept sa vad toale si toalete. Zmeura de aur au castigat-o Lohan si Murphy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-a sunat Maria, tipa care a ajutat-o pe soacra-mea la curatenie cat a locuit in Portugalia si originara din Romania. Ca vine varu-sau sa-si ia masina din München. Si daca n-am timp (in timpul saptamanii) sa merg cu el la masina, la asigurare, etc. pentru ca el nu stie nici germana, nici engleza. Adica sa-mi iau eu macar o zi de concediu pentru cineva pe care nu l-am vazut sau auzit in viata mea. Imi pare rau ca nu i-am zis ca as putea pentru vreo 500 de euro. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) L-am bagat pe taica-meu la inaintare, ca-i pensionar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, pai lumea are tupeu...incearca, unii si reusesc.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bonne nuit!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
noapte buna si de aici.
de maine incepe "greul". sa aveti o saptamana buna |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Meg, nici nu observasem ca m-ai intrebat, bine ca m-ai tras de maneca. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai eu stiam ca este pentru par uscat, hidratant, iar daca tu ai parul gras/tendinte de ingrasare, este evident ca o sa ti-l ingrase si mai tare.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si eu voiam sa mi-l iau, dar eu dimpotriva am parul cu tendinta de a deveni uscat.
Si pentru mine, de maine incepe greul..Noapte buna, fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Bafta fetelor! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai tarziu va povestesc ce am facut eu de Dragobete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
this weekend sucked! nush daca e corect...da' asa mi-a venit acum! o sapt cat mai buna va doresc!!:kiss: |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut morning! e zupeer la Gl...cel mai albastru cer ever (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mai mare dragu sa te duci la scoala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:29 AM |
|