![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata.
Frumos si nu asa frig la voi e si mai cald.Ieri ziceau la radio ca in Timisoara erau 21 grade, cam cald pt. perioada asta,sa nu mai dea vre-o zapada prin martie.A mai fost un an in care a fost cald la sfarsitul lui februarie si apoi a nins in aprilie. This post has been edited by misssn7: Feb 26 2008, 09:35 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata??
io nu am avut timp nici sa respir... astept pauza ca sa fumez o tigara ca nu se mai poate! si ni s.a terminat butelia si azi dimineata...buci..cafea.. is un fel de zombie asa... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) o zi buna pasarici!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu n-am apucat sa ma bucur bine de ...libertate ca m-am si enervat. Cum e posibil ca fix in unica zi cand sunt libera sa ceara ceva ce numai eu pot sa furnizez? Mi se pare culmea nesimtirii ca dupa ce ne rupem creierii in nspe si lucram in draci, fix in ziua de relaxare sa inceapa sa te acute toti din firma si sa ceara marea cu sarea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ma duc sa platesc niste facturi, ca daca n-apuc nici azi ma trezesc fara telefoane. Desi daca stau bine si ma gandesc n-ar fi chiar asa de rau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La noi a venit politia. I s-a furat geanta unei colege (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum i s-a furat? De unde?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
I-a disparut din camera in care o tinea. Politistii nu au facut decat sa ia o declaratie. Atat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza!
teo, imi pare rau pentru pierderea suferita. gata, trebuie sa fug, a inceput nebunia! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moaaaa! S-au lovit astia! M-au trecut salariul real pe cartea de munca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Szi, politia nici n-o sa rezolve nimic. Doar suntem in Romania.
Fanny, imi pare rau. Eu am zis ca-mi iau vineri zi de concediu ca sa mai invat. N-o sa mai ma intereseze nimic ce tine de serviciu in acea zi. Va pup si-mi place vremea de afara! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mda, la noi e practica obisnuita si nu reusesti nici sa vrei sa te rupi de treburile de la job.
Szi, ma bucur pentru tine. Probabil ca s-au speriat de controale si de-asta merg pe corectitudine. S-au dat multe amenzi, iar asta chiar e un lucru bun. Roxi, dar tare studioasa esti! Ai examenul la franceza in curand? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:28 AM |
|