![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Azi m-am trezit arici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neataaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iar nu am timp nici sa respir... noroc ca am ceva de modificcat de am apucat sa scriu si eu! va pup si o zi buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici miroase a primavara. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A trecut si vijelia care a tinut cateva zile.
Niste pasarele in gradina ciripesc asa de frumos!!! Si azi e ziua mea libera, asa ca sunt a happy cat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
S-a gasit geanta colegei mele. Aruncata pe o straduta. Si nu lipsea din ea nimic. Decat 10 lei.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
uau, Sz (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
is zabauca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
ieri m-am pricopsit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu inginerul care a venit nou, in birou. a fost pus chipurile sa corecteze desenele facute de mine. pt. ca el a zis ca stie desen. spre stupoarea mea, cel care ar fi trebuit sa-mi corecteze desenele, nu stie desen tehnic. si autocadul il bajbaie... dar in rest e bine... si uite asa am ramas iar singura cu treaba mea, si alerg de-mi iese pe ochi. dar sunt multumita pentru ca am invatat scheme noi cu scaunul(are roti) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: Feb 27 2008, 03:42 PM |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
inginer nou? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
binuuuto (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am orar super nasol...o sa putem vorbi doar vineri cred..din 2 in 2 sapt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
azi ne-a explicat proful de Proiectarea Preliminara a Navei cam care sunt etapele de proiectare. e enoooorm de multa munca. dar pare interesant (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by rozy: Feb 27 2008, 05:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
'mnaseara! Vreu sa ma clonez. Clona sa munceasca pe rupte si sa-mi aduca bani, iar eu sa ma bucur de primavara! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oare se poate rezolva? Il cunoaste careva pe creatorul lui Dolly? |
|
|
![]()
|
|
Daca-l intalnesti, sa-i spui ca sunt si eu interesata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 04:38 PM |
|