IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1404 1405 1406 1407 1408 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
mps
post Feb 28 2008, 06:25 PM
Post #14051

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Da...tre`sa-si programeze vezica...in functie de pauze...complet idiot! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Feb 28 2008, 06:48 PM
Post #14052

Musafir

Mnaseara! Eu am gatit azi, ciorbita de perioase cu bors si spaghete cu sos bolognese, miam miam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si maine ma duc dupa martisoareeeee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 28 2008, 07:11 PM
Post #14053

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Haide ca m-am enervat!
Albi, doar n-a innebunit lupu'? Sa-ti arate regulamentul firmei unde scrie ca n-ai voie la toaleta cand te trece!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Daca n-o dau cotita, faci xerox si trimiti o copie la directia muncii.

Nicaieri in lumea asta, nici chiar la inchisoare, nu-ti ordona cineva cand sa nu te duci la toaleta. Ia ca te trimit acusi sa citesti constitutia si carta drepturilor omului ca sa constientizezi ce drepturi ai!

Schimband complet sujetul!
Maine e 29 ebruarie. Pnetru cine nu stie traditia: 29 februarie e ziua in care orice femeie poate sa-si ceara barbatul iubit in casatorie! Daca aveti ceva ganduri, maine e momentul! (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 28 2008, 07:49 PM
Post #14054

Musafir

Asta de unde mai e, Fanny? Eu nu am mai auzit de o asa traditie... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Feb 28 2008, 07:52 PM
Post #14055

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna seara fetele!
Va era dor de mine?

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 28 2008, 08:05 PM
Post #14056

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da chiar asa Fanny. De unde e traditia asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 28 2008, 10:57 PM
Post #14057

Musafir

Naseara girlz

Stiu ca dau cam rar pe aci..dar am o scuza nobila :| Muncesc pe plantatie din greu.

Si daca tot s-a pomenit de sefi absurzi si batuti in cap, pot sa ma plang si eu o tura nu? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ca doar la asta ma pricep cel mai bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ei bine...saptamana asta mi s-au trantit niste specuri de trei lulele in brate si am primit misiunea sa scriu testcase-uri. Adeca am primit niste specificatii despre cum ar trebui sa functioneze aplicatia ...scrise asa cum ar spune colegii mei indieni "smart and also intelligent" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pe baza lor eu trebuie sa scriu un document cu scenarii de testare. Nu intru prea mult in detalii.
Ideea e ca...m-am chinuit la greu, le-am bibilit sa iasa bine, sa fie in primul rand destepte si usor de inteles (chiar si de catre indieni) ...si da...am avut grija sa fie si estetice. Am subliniat cu un rosu inchis cateva cuvinte cheie, am pus linkurile cu albastru sa se vada ca sunt linkuri...am facut tabele...whatever. Eram foarte incantata de rezultat.
Pun eu fainut frumos documentele unde trebuiau puse si astept...sa isi dea Shefa cu parerea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Jumatate de ora m-am chinuit sa o ajut sa le gaseasca...ca urla la mine ca nu le-am pus unde trebe, ca sa ajunga pana la urma la concluzia ca nu isi facuse ea update si normal ca nu le vedea. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Apoi...in loc de mult asteptatele cuvinte de lauda si incurajare (pentru ca e prima oara cand scriu eu testcase-uri de la 0)...imi spune citez "Arata oribil...de ce sunt 100 de culori in el? ma doare capu"
Reactia mea.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Apoi ma calmez..trag aer in piept si imi repet mantra "Adu-ti aminte ca e doar f proasta...nu o face intentionat"
Si o intreb "Unde sunt alea 100 de culori? Ca io tin minte ca am folosit doar vreo 2-3:|"
Si incepe sa imi insire "Pai uite...neeeegruu...albastru....rosuuu....bordo..." (al draku vazuse ea diferenta de nuanta la un rosu intr-un loc"
La care eu "Cu tot respectul...deci sunt 3...pentru ca negru nici macar nu e culoare daca e sa fiu carcotasa"
Si ea de colo radiind "Da...nici alb nu e culoare...hehehhe..deci nu m-ai prins...vezi ca am facut webdesign"
Iar finalul glorios a fost un "Whatever... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) " din partea mea.

Ordinary day at the office..ce pot sa spun (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
In rest, life is great (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Feb 28 2008, 11:23 PM
Post #14058

Musafir

QUOTE(albinuza @ Feb 28 2008, 04:57 PM) *
am nervi.... multi nervi... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
am aflat cu stupoare azi... numai cu stupoare le aflu eu pe toate, ca am voie sa ma duc la baie numai in pauze!
ma doare capul, stomacul, si mi-a amortit mana stanga denervi evident!

E dreptul tau atat timp cat nu abuzezi de el sa ceri permisiunea sa mergi la toaleta indiferent de e pauza sau nu.(E dreptul tau dar la cat sunt unii italienii de imbecili-scuzati exprimarea-.......)

Chiar zilele trecute au dat la Iene(tu stii de emisiune) un caz in care o angajata la un magazin in Italia s'a scapat pe ea pentru ca nu i s'a permis sa mearga la toaleta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ca urmare directorul magazinului a platit daune morale angajatei si a iesit un mare scandal...

O seara buna sau noapte buna ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by kary_pink: Feb 28 2008, 11:26 PM

+Quote Post
lxn
post Feb 28 2008, 11:42 PM
Post #14059

Musafir

Fanny, sa faci bine sa ne lamuresti cum e cu petitul de maine ca sa stiu daca ma duc sa iau inelu' de logodna pentru al meu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Angel, vorba aia cu "Mare Ti-e gradina, si multi prosti sunt in ea" nu o sa dispara niciodata. Si cand te gandesti ca oamenii astia ajung sefi... cum naiba vine treaba asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by lxn: Feb 29 2008, 12:00 AM

+Quote Post
Philia
post Feb 29 2008, 08:22 AM
Post #14060

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Neata!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1404 1405 1406 1407 1408 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 11:14 AM