![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu inca astept lamurirea cu petitul de la Fanny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Szi, mai ai vreun gand? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Philia: Feb 29 2008, 08:31 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai stii? Intotdeauna am fost de parere ca lucrul bun se obtine prin repetitie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am inceput sa primesc flori si martisoare de la colegi. Si chiar m-au luat prin surprindere. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Geees...eu mizez pe faptul ca barbatii din ziua de azi sunt niste insensibili si sper sa nu primesc vreun martisor ca am alergie la ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noah...stiti ca eu sunt mai ciudata, dar mi-am gasit o colega de birou care ma intelege si ma sustine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Angel tu cu martisoare, eu cu ziua indragostitilor!
I-am zis alui meu atunci ca daca il prind cu vreun cadou i-l infig fix unde nu ar vrea vreodata sa-i intre ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata! sa nu va ganditi acum ca chiar o sa ma duc la baie cand e pauza sau o sa cer voie!
de multe ori imi trece pentru ca nu am timpsa ma duc la baie! e doar prost! altceva nu am de zis! sper doar sa treaca ziua de azi |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, sa nu fiu inteleasa gresit. Imi place sa primesc cadouri, cu orice ocazie, dar nu martisoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nici cu florile nu ma omor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu martisoarele am fobie inca din scoala generala cand veneau baietii cu plasa de martisoare si incepeau sa imparta in stanga dreapta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si se vedea pe moacele lor chinuite ca erau obligati de mamele lor sa faca asta si blestemau fiecare secunda. Si apoi trebuia sa ii pup pe toti baietii pe care nu ii suportam doar pentru ca mi-au dat martisor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In plus, cand imi amintesc martisoarele acelea kitchoase sau comuniste care erau la moda atunci, zau ca mi se face rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi , femeie, nu stiu ce sa iti zic, mi se pare totul cat se poate de absurd. Nu stiu daca miza e atat de mare incat sa accepti tot soiul de kkturi. Tu stii mai bine peste ce poti trece si peste ce nu, dar eu nu as accepta nimic din ce ar putea sa imi lezeze demnitatea, chiar daca as sti ca mor de foame. Eu am facut crize de vreo doua ori si ma gandeam sa imi dau demisia pentru ca nu era hartie igienica la buda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Si mie imi plac cadourile, dar nu de 14 februarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu martisoarele nu am nimic, atata timp cat nu sunt din alea in forma de "matauz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
'na ziulica. eu nu servesc scoala azi,ca am eu o presimtire ca nu se tine seminarul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
binuto,s-au dilit rau astia. au gasit ei solutia de randament maxim a firmei...sa nu se mai duca angajatii la wc (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ba mie imi place sa primesc martisoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si flori. Mai ales flori.
E frumos sa fii femeie intr-o firma de constructii pe 1 Martie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 04:30 AM |
|