![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau!
io ma duc in continuare la dubluvc cand vreau, pentru ca vezica mea nu a facut nimic ca sa sufere.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) am fost acum sa ne depunem iar actele pentru rezidenta...si acum inapoi la munca... ing asta, a cautat un desen 40 de min, si evident ca s-a crizat astia... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
'neatza!
eu tocmai am facut ordine si disciplina prin telefon cu plozii. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) sper ca s-au potolit acum. (va dati seama ce speriati sunt! mai ales ca stiu ca sunt departe de ei) This post has been edited by pescarush: Feb 29 2008, 03:06 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
daaa cei mai speriati (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
io fac munca de frecangeala acum... programul de la laser, nu citeste scrisul din autocad, asadar eu trebuie sa trag niste liniute foarte scurte peste acel scris, pentru ca "minunatul" doreste acea nota de piesa. aa masina e in stare sa zgarie materialul, nu sa-l taie si atat, si asadar omu' profita si lasa note pe piese (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu ca e interesant?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asta cu mersul la WC in pauzele lor, e cireasa de pe tort. Da' tu ai semnat un contract de nu poti pleca de acolo? Ca de tinut nus ce te poate tine ca e cam naspa din cate povestesti, mie mi se pare ca va exploateaza atatea ore lucrate si mai va impun si conditii aiurea.
This post has been edited by misssn7: Feb 29 2008, 04:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fanny, sa faci bine sa ne lamuresti cum e cu petitul de maine ca sa stiu daca ma duc sa iau inelu' de logodna pentru al meu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Aoleu, scuze ca n-am vazut mai devreme. Mai sunt cateva ore pana se inchid magazinele, asa ca mai aveti timp. Pentru cele care nu s-au consumat media azi, iata raspunsul: O lege straveche spune ca pe 29 februarie, femeilor le este permis sa ceara in casatorie barbatul iubit. Legenda spune ca in Irlanda, in secolul V, Sfanta Bridget l-a rugat pe Sfantul Patrick sa permita femeilor acest lucru. Pentru a-i face pe plac, acesta a hotarat ca ziua respectiva sa fie 29 februarie. Traditia s-a pastrat secole de-a randul, iar in secolul al XIII-lea a fost chiar adoptata ca lege in Scotia, iar barbatul care refuza cererea in casatorie era amendat. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ooof, in sfarsit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Iertare. Sunt mâţă chioară, n-am văzut mai devreme.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pentru voi, suflete frumoase,primavara sa fie plina de flori! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, era sa raman fara petit din cauza ta! Noroc ca mai erau 7 minute si l-am petit pe messenger, si a acceptat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bineinteles, l-am petit sa-mi fie iubit de acu' inainte ca si pana acu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dragele mele, va doresc sa aveti o primavara frumoasa si plina de voiosie, careia sa-i urmeze un an minunat! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/elady-1.jpg) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/949.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
mersi la fel (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (gandeste-te ca e ghiocel ala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 04:34 AM |
|