![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce frumos, lxn. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Martisorul sa va aduca primavara in suflete. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Eu m-am trezit devreme, ca ma duc la o nunta in Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
La multi ani de Martisor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
La multi ani, ladyes! Szi, distractie placuta! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna dimi! sa aveti o primavara frumoasaaaa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani fete cucuiete, sa fiti vesele si insorite ca o zi de primavara!
Pe mine ma paste o raceala. Tocmai ce-mi pregatisem un ceai si (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... motanul si-a bagat codita in el. Bestie razbunatoare, ce sa-i faci! Pentru azi am urmatorul program: il tin pe pisoi treaz, astfel incat la noapte sa doarma 12 ore neintors, in loc sa cante ca manelistu'! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata! La noi e un vant puternic, cu rafale de uragan. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) La radio si la tv se spune sa nu iasa lumea din casa daca nu trebuie neaparat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, pare rau ca nu ai parte de o zi de primavara autentica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szi, have fun la nunta, atat cat se poate! Fetele mele dragi, sa aveti o primavara miiiinunata si infloritoare! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata.
Funny o fii in calduri motanul vrea afara.Catelul nostru cand incepea perioada cu pricina nici nu intram bine in casa de afara, ca el ramanea la usa si incepea sa planga ca el vrea in continuare afara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Prima data nu stia ce are apoi ne-am prins care era miscarea. Distractie faina la nunta Szi. Sa aveti o primavara frumoasa cu multe bucurii si planuri implinite. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu-i in calduri, e doar prea odihnit! doarme ziua si noaptea canta. Mr. Fanny zice ca-l duce la iarmaroc sa-l schimbe cu pupaza din tei. Macar aia canta doar la matinal nu de seara pana dimineata.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zi-i ca la animaluri e ca la copii: fara garantie si fara drept de schimb. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai bine duceti-l la Opera de Stat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La noi s-a auzit mult ti-ti-ta-ta si am vazut pe geam ca pompierii au inchis intersectia mare, cine stie ce-o fi cazut pe strada de la vant. Matza, care in mod normal vrea de dis-de-dimineata pe balcon, s-a tot uitat din casa la vant, a ascultat zgomotele pe care le face si n-a mai zis nici pas. La noi se varuiesc azi si maine casa scarilor si incaperile de la subsol, trebuie sa vad cand pot sa spal. Semnalez grindina, un cer negru, tunete si fulgere. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:36 PM |
|