![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, bea macar un litru de ceai cu multa lamaie.
Noua ne-a adus vantoasa de azi urmatoarele: grindina, ploaie, zapada care s-a depus (vreo doua ore (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), apoi soare. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Trebuie sa exclam si aici..a venit oficial primavaraaa!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) De cand am asteptat ziua asta si cat s-a prelungit numaratoarea inversa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Paradoxal, nu am inceput-o bine! Am iar o bucata ochi inrosit, care doare chiar si la clipit, dar sper eu va trece si asta... Roxi, daca nu ma insel eu, maine e ziua cea mare? Mult mult succes si concentratie, iti tinem pumnii si cu asa sustinatori+ cunostinte, nici nu ai de ce sa iti faci griji!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by sweet_girl: Mar 1 2008, 07:31 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asa tineam si eu minte, sweet, ca maine are roxi examen. Asadar, mult succes, tinem pumnii!
Fanny, astept si eu filmuletul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am aflat ca nu o sa-mi vina boyfriendu in iulie sau august...ci in octombrie...ca sa prinda nunta unui prieten (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce nasol, rozy. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) N-ai posibilitatea sa-l vizitezi tu la vara?
Zugravul (ca a fost doar un om) si-a strans la 8 si-un sfert jucarelele si-a plecat. A terminat treaba, maine nu mai vine. Si a lasat si-o curatenie luna si pe jos in urma lui. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Deja m-am indragostit de el. Nupoti sa bagi mai multi nemti din astia super-eficienti intr-un colet si sa-l expediezi spre Romania? Chiar ducem lipsa.
Am beut un litru de ceai. Acum am trecut pe vin fiert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
cred ca tocmai m-a salvat bunica-mea de la asfixiere. ma uitam la tv in bucatarie,ea a venit sa-si faca ceai si a inceput sa urle ca miroase a gaze.apoi am obs ca mirosul venea de fapt de la tv (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) l-am oprit...dar cred ca e pe duca.era si cazul, ca are un milion de ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Windy day today (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi-a cam stricat planurile de plimbare, ca mi-e ca ma intoarce racelala (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
nu se mai intoarce, Lexie, c-a ajuns deja la mine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Neata tuturor! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti spun eu ca se intoarce, o simt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Uite, o cana de ceai si lamaie, sa treaca mai repede: (IMG:http://www.peacefulmind.com/images/tea_wand.jpg) (IMG:http://www.boygeniusreport.com/uploads/Image/lemon2.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 04:17 PM |
|