![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
condoleante rozy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Rozy imi pare tare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Condoleante.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
va multumesc pt sprijin.
da Kalua,e varul care s-a insurat recent.acum am venit de la biserica,el era acolo,are doar vanatai si o mana bandajata.sotia lui e in spital,dar nu e grav.slava Domnului ca macar ei sunt in viata |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bunica ta e inrudita cu ei sau nu?
Cine din familie le are cu inmormantarile? Ca la astea ortodoxe sunt 1001 lucruri care trebuiesc facute. |
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Doamne Rozy mi se face pielea de gaina..Condoleante!Presupun ca bunica ta e si mai distrusa acum...sa fiti tari si sa va sustineti reciproc, dar in primul rand pe varul tau!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
bunica asta care sta cu mine nu e inrudita cu ei.celeilalte ii spun "mamaie", evident ca e distrusa, e al 3-lea copil pe care il ingroapa.ea se ocupa de inmormantare,si are destule ajutoare.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ca nu e bunica asta de-acasa, asta-ti mai trebuia.
Al treilea copil mort? Mi s-a facut pielea de gaina, nu cred ca exista un lucru mai dureros pe lume decat asta. Multa putere sa treceti peste momentele astea grele! |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Condoleante, Rozy! (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
off, Rozy, condoleante! Mi s-a facut pielea gaina cand am citit...e cumplit, ma gandesc si la varul tau...sa vezi cu ochii tai si sa nu poti face nimic...
Cat despre bunica ta, s-o intareasca Dumnezeu! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste toate, si sanatate sotiei, care e in spital! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy, condoleantele mele. imi pare rau pentru pierderea suferita. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:21 AM |
|