![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Condoleante, scumpa mea!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Rozy, imi pare tare rau!
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Buna dimineata.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Rozy...cuvintele nu isi au rostul in astfel de situatii. Sunt alaturi de tine cu gandul si cu inima. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Condoleante, Rozy. (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
La o asemenea trauma, parca si cuvintele se ascund. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Condoleante Rozy (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) , ce nasol amandoi deodata. Dumnezeu sa-i odihneasca.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Condoleante Rozy, Albi! Dumnezeu sa ii odihneasca in pace! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
buna ziua!
multumim frumos pentru sustinere! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) mama ma-sii... nu ai un cuvant de spus in viata vietii... sau a mortii... te joaca cum vor ele... asta este.. DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dumnezeu sa-i odihneasca! Condoleante Rozy si Albi. Imi pare tare rau. Accidentele astea de masina mi se par cele mai nenorocite. Mori nevinovat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Numai cand iti moare cineva apropiat iti dai seama cat de efemera e viata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 03:23 AM |
|