![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Asta e! Fiecare face cum stie "din mosi-stramosi" A mea e in continuare pe 8 martie. De curiozitate,am calculat si a iesit tot 8. Am impacat si capra si varza! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Eu imi alesesem ca baba ziua de ieri, dar acus am calculat si mi-a iesit pe 9. Oi astepta sa vad cum e vremea si apoi o aleg pe aia care imi convine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In alta ordine de idei, am fost azi la un interviu la un post de radio si m-a pus sa ii fac saptamana asta doua materiale si sa ma prezint la raport cu ele. Acum nu stiu ce oi face, sper sa iasa bine, desi am mari emotii (IMG:style_emoticons/default/dawgie.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, good luck! Nu ti-au dat o tema pentru materialele respctive?
Vrei sa te angajezi si sa mergi in paralel si cu facultatea? Se cam duce distractia din facultate, daca-ti gasesti de munca. Baba mea a fost pe 1...si-a fost frumos parca. Si eu stiu ca n-o alegi, ci aduni cifrele de la data nasterii. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Sar'mana! Am nevoie!
Ba mi-a dat teme, unul este despre Medvedev, iar celalat despre Cerbul de Aur! Nu-s greu de facut, dar am impresia ca o sa le concep intr-o suta de feluri si la final o sa decid pe care il aleg. Da, vreau sa si lucrez, pentru ca in domeniul asta se cere foarte mult experienta. Si ...merita incercat daca tot a aparut posibilitatea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt constienta ca o sa pierd ceva distractie si programul meu o sa aiba de suferit, dar mi se pare ca raportul e pozitiv. Acum sa vedem, sa discutam si cat ore, cati bani, ce program...din astea maruntele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar ca sa ajung pana acolo tre sa trec de proba asta (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Poke, iti tin pumnii!
Eu sunt fericita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) adica se presupune ca tre sa fiu asa, dar am o oarecare strangere de inima ca n-o sa iasa cum vreau eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluture si io am baba in aceeasi zi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu taman am venit de la inmormantare si pomana.a fost o multime de lume,coloana de masini era crek de vreo 3 km,iar la pomana vreo 250 de persoane.deh...oameni cunoscuti.dumnezeu sa-i ierte.singura consolare e ca au fost niste oameni impliniti
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Baba mea fuse ieri, dar am uitat de dansa. Asa ca m-am bucurat cand ati spus ca a fost frumos. E semn ca nu fac riduri de incruntare anul asta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Poke, n-ar rost sa te consumi scriind materialele in nspe feluri. Abordeaza un stil similar cu cel pe care-l are postul respectiv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fluturas... de ce ai emotii? Nu cumva vrei sa-l pui pe amore in valiza de Bahamas si sa ne lasi pe noi in valiza acasa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Fanny, n-am emotii. Desi a fost frumos azi, a fost cam aiurea. Adica noi cam ne-am facut planul ca tiganul si n-a iesit cum ar fi trebuit. E vorba de un date cu un baiat, da? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si n-am uitat de voi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Uff, imi pare rau. Las ca si maine e o zi... si poate-i mai frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
10x. Nu stiu ce sa zic. Sunt un pic dezamagita de ziua de azi, de noi...Nu stiu daca v-am mai zis, dar baiatul asta este singurul care e cum vrea eu, adica nu perfect, dar asa cum trebuie. Suntem cei mai buni prieteni de vreo doi ani, dar ne-am hotarat noi ca ar fi interesant sa trecem la un alt nivel...si asta s-ar putea sa dauneze relatiei noastre. Si nu ma trimiteti la "dragoste si sex", ca nu ma duc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:04 PM |
|