![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nici gand! Mai bine-ti dam un paharut si te tragem aici de limba! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ah, sa stii ca n-am turnat deloc alcool. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/mini-cocktail-fridge.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Asa, asa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Alea cu rosu arata foarte bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Asa am o stare de aiurea... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ia paharutul rosu cu alcooale ascunse si confeseaza-te!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturas (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) asta suna a indragosteala. Mie nu mi s-a intamplat pe acuma s-o dau din prietenie in iubire (in vasta mea experienta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), dar uneori pot sa iasa chestii bune. Sansele de reusita sunt totusi mai putine, decat in cazul esecului. Iti doresc sa fie asa cum vrei tu si cum simti tu.
Rozy, Dumnezeu sa-i odihneasca! Philia, are colega mea o vorba: 'Pe ei, pe mama lor!'...so succes la creatie si sa ai bafta sa obtii postul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multumesc fetele!
Fanny, ai dreptate cu mulatul pe stilul lor. Problema mea e insa ca eu trebe sa fac stiri, iar ei nu dau deloc stiri pe post. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Incerc eu sa ma prind din restul materialelor, sa vad cum o scot la capat. Roxi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) multam de incurajari. Nu imi fac eu prea mari sperante, dar incercarea moarte n-are (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Phili, observa in timpul programelor ce stil adopta si de asemnea in ce mod ofera informatiile pe post. O sa-ti faci o idee despre linia editoriala adoptata de ei.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multumesc mult de sfaturi, Fanny (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io ma duc pe cimpii... iar intrebari legate de "da` oare sint gravida?" din contact... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Di, (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) mai ramai totusi cu noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stii tu, ce e val ca valul trece (si adolescentele-or creste ) |
|
|
![]()
|
|
Cu placere! daca-ti sunt de folos ma declar multumita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Di, mai asteapta un stop pana-nfloresc campiile si ceru-i ca oglinda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lasa-le in mama lor pe adolescente sa-si muste pumnii nitelus! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 03:18 PM |
|