![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multa sanatate tatalui tau, Szi, ii tin pumnii!
Albi, Rozy, sper sa se faca bine sotia varului vostru (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Eu am cam avut treaba zilele astea si abia astept weekendul, sa mananc mucenici moldovenesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Aoleu, asa-i 8 martie si Sf Mucenici cad in week-end. Yeeey! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Si la noia fost frig azi. Mi-am tars caciula pe urechi, mi-am pus-o pe Patricia Kaas in urechi si am mers pe jos... o gramada. Cred ca e metoda mea de a ma descarca de frustrarile acumulate. Daca s-ar castiga bani din asta, m-as lasa de meserie si as merge ...toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cum ti-ai imaginat ca sunt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Probabil o vrajitoare uuuuuu buhuuuuuhuuuu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La noi ninge cu fulgi mari de zici ca vine Craciunul si e si frig, eu ma bucur ca daca o tine tot asa poate mai mergem o tura la ski.
Multa bafta, maine tatalui tau Szi. This post has been edited by misssn7: Mar 5 2008, 07:46 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aoleu, asa-i 8 martie si Sf Mucenici cad in week-end. Yeeey! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Si la noia fost frig azi. Mi-am tars caciula pe urechi, mi-am pus-o pe Patricia Kaas in urechi si am mers pe jos... o gramada. Cred ca e metoda mea de a ma descarca de frustrarile acumulate. Daca s-ar castiga bani din asta, m-as lasa de meserie si as merge ...toata ziua. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) fanny, cred ca mi-ar trebui si mie o plimbare de-aia azi, de cel putin 2-3 ore. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) noi avem pijama party de 8 martie! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi se anuntase zapada pe azi si maine, dimineata erau pe unele masini urme de nea, apoi a dat soarele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E mai frigut, dar atat timp cat soarele e pe cer nu-mi pasa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Soarele cred ca nu-l mai vedem vre-o cateva zile noi la ce vreme e afara.
Apropo de babe cred ca anul asta sunt babele cu fundul in sus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Si eu stiam ca ti-o alegi nu o calculezi. Oricum eu nu cred in chestii d-astea, mi se par egale cu superstitiile. Pijama party pescarush, adica o faceti lata toata noaptea super. This post has been edited by misssn7: Mar 5 2008, 08:01 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Probabil o vrajitoare uuuuuu buhuuuuuhuuuu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-i adevarat! Mi-o imaginam mai matura, blonda si asa...la locul ei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si cand colo ea e bruneta,tanara si ca o papusica. Imbracata in mireasa e frumoasa foc! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hai, hai! Blonda, fie, accept! La locul meu, treaca-mearga de la mine! Dar cu "matura" ce-ai avut? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum am ajuns acasa. L-au tinut pe taica-meu 12 ore in spital, pe scaun, ca paturi nu au, ca sa ii faca niste analize amarate. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Maine il opereaza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am fost spuma marii toata ziua. m-am certat iar cu sefa-mea, in consecinta. Ca am un ton iritat. Si ca sa mi-l controlez, auzi? I-am zis: sunt iritata pentru ca mi-ati zis de 5 ori in ultima ora sa fac un lucru. Nu sunt imbecila, mi-am si notat, deci fiti sigura ca nu uit. Da, dar eu nu mi-am notat ca ti-am zis! Apai, scuza-ma! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ce vina am eu ca e ea tembela? Azi a dat cea mai tare perla dintre toate: ca e e cea mai organizata persoana pe care o cunoscte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Era sa ma tavalesc pe jos de ras. i-am zis sa taca, ca poate ne trazneste de sus! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si colac peste pupaza, azi am aflat ca acum 6 saptamani ai mei l-au ingropat pe Spirica, catelul familiei! Ca de obicei, eu aflu ultima! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cica sa nu ma supar. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Szi odihneste pe cat poti noaptea asta, maine o sa ai o zi grea.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 02:07 AM |
|