![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, multa sanatate tatalui tau! Sefa aia a ta e de coma. Eu n-as suporta sa am o sefa atat de dusa...ma irita rau prostia.
Fanny, interesant mod de a te elibera de energiile negative. Philia, cum a fost la interviu? Cat despre mine, am avut o seara full la munca. Imi venea sa rad de una singura, ca ne-au amenintat ca ne inchid serverul la orele 19, si eu am terminat de introdus datele la 18.45. Dup-aia a urmat alta distractie, alt raport. Io ma duc vineri seara in club, cu ai mei colegi, cu ocazia lui 8 Martie. De-abia astept. Acusica ascult niste muzici, ca m-au enervat reactiile mai multor tipe de la topicul cu gravide. Fluturas, le-ai zis-o bine de tot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . This post has been edited by roxanica10: Mar 6 2008, 12:12 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Szi, nu te ingrijora, nu-i operatie grea!
Saracu` Spirica... Seara buna... ce fac fetele? Roxi, zici de "posibilele" gravide? Daca mai vine una ii zic sa de dezbrace si sa se urce pe masa s ane uitam in fundu` ei! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, chiar m-ai facut sa zambesc cand ai pus masa aia acolo....buna idee domne. Felicitari!
Sincer, fetele astea nici nu merita sa primeasca raspuns. Tu ce mai faci? Voiam sa scriu aseara la bar ca mi-i dor de tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si ca te vad destul de rar pe aici, dar scriu acusica. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Pai le-am zis-o ca m-au enervat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Un catralion de pagini si aceleasi intrebari/raspunsuri on and on...Am si eu limitele mele in ce priveste rabdarea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
In alta ordine de idei, azi mi-a trecut dezmagirea de ieri, desi am ramas cu un gust amar. Dar o sa fie bine, stiu eu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana, esti mortala (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Merita morala fiecare dintre fetele care vin acolo dupa ce au desfacut copanele \ /, si asta nu pentru control la medic... Daca ar cere informatii inainte, cu mare drag, dar asa.... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
In alta ordine de idei, distractie placuta in club, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pe mine m-a intrebat o gagica in liceu prin clasa a 10-a unde mai exact se baga tamponul si cum mai faci "treaba mare" daca ai dop. Adica... ea nu stia inca de existenta vaginului. Asa ca nu ne mai mira nimic... (Asta cu miratul ma duce cu gandul la aia cu gradinita si cu sarmanii copilasi bolnaviori de colici).
Voi pe unde va mai distrati in weekend? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hello!
Vad ca ati discutat aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu aseara am fost la film. Nu a fost spectaculos, dar m-am relaxat un pic. Roxi, azi la 12 tre' sa ma prezint (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata!! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
neata. Dimineata mea a fost buna pana mai inainte. Unele date din sistemul nostru nu se potrivesc cu cele din magazie si uite-asa nu-mi pot face treaba. Si tot dau peste problema asta si nimeni nu face o curatenie generala si de fiecare data trebuie sa vorbesc cu IT-ul nostru, cu IT-ul magaziei si-nca cu cateva persoane. pentru un rahat care in mod normal dureaza 5 minute pierd cel putin o ora. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:51 PM |
|