![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Multa bafta Philia. Roxi ce-ai facut la examen?.Parca luni l-ai dat. Cel de la magazie introduce aiurea si de aia va dau stocurile diferite, pana nu-l scoleste cineva pe cel de la magazie o sa mai aveti din astea. Ar trebui sa faca un inventar sa introduca toate stocurile corecte si apoi sa fie atent la cod-urile produselor cand opereaza cu stocurile. Probabil greseste cod-urile si in loc sa se scada/adauge dintr-un stoc se scade/adauga din/in altul si de aici bulibaseala. This post has been edited by misssn7: Mar 6 2008, 10:19 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
neata.s-a trezit si somnorosa de mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Neata, fetelor. Eu imi beau tacticos cafeluta de dimineata. Dimineata tarzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata dragutelor!
Fluturas, te inteleg perfect si-mi place ca Diana le-a pus la punct. Lxn, merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pink, noi mergem vineri seara in Music Club. Am mai fost in alte seri in Becker Brau Live Music. Tu pe unde mai iesi? Miss, am scris pe larg la Monti despre examen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Iti multumesc ca te-ai gandit la mine. L-am dat duminica si n-a fost tocmai usor. Rezultatul abia pe 15 aprilie. Philia, iti tin pumnii (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Va pup si-o zi pe cinste! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Uite cafeluta pentru cine mai vrea:
(IMG:http://i148.photobucket.com/albums/s15/deiucu/cafea.jpg) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, nu te enerva, ca faci riduri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) asa e si la noi, dar nici nu ma mai agit.
philia, bafta!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Problema nu-i rezolvata nici acum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ´Cred c-o sa fiu bucuroasa daca nu ramane asa pe maine.
La noi e soare si foarte frumos, dar azi dimineata erau minus 6 grade. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! M-am trezit si eu pe la 3 P.M. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Pai de-asta intrebam, Rox. Eu ies de obicei in Terminus si am fost saptamana trecuta in Lemon Lite sau Lime (ceva de genul) cu un amic. Au aia acolo un vin special creat pentru clubul lor, foarte foarte bun! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Io oare ce o sa fac de 8 martie?
cum ma ies eu cu gagicile si cu prietenul uneia dintre gagici la balacareala? io cu cine ma distrez anul asta de ziua noastra ah?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pai nu ziceai tu ca ai niste amice pe acolo?
Pink, in Terminus am fost si eu fugitiv intr-o duminica seara. Nu mai dadusem pe acolo de cativa ani buni. Imi amintesc ca muzica era ok. Dar m-am ingrozit de ce sapaturi sunt prin zona. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 07:36 PM |
|