![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nope!
e o singura tipa, aceea care are ca si ocupatie principala sa ma manance pe mine de cur. si cu care nu ies nicaieri nici daca ar fi ultima femeie de pe pamant. da gasesc eu ceva de facut... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
salutare cucuietelor!
Phili, cum fu la interviu? Albi, nu sunteti o comunitatea mai mare de romani, nu-ti poti crea un cerc de prieteni acolo? |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Salutare, gagici!
Noi pe 8, plecam la tara (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Este ultima sansa a lui Phillippe de a demonstra ca este barbat, ca saptamana viitoare o sa ramana fara..."gloante" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Albi, si eu m-am gandit la ce zice Fanny. Cauta romanasii si da-i bice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Saracu' Phillipe. Macar ii lasi cateva zile de cotcaiala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu va suparati pe mine, vroiam sa lamurim termenul folosit atat de des zilele astea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... mai exact, forma corecta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
coţăí (-ắesc, -ít), vb. – 1. A mişca din coadă. – 2. (Refl.) Despre cîini, a se împerechea. – Var. coţoi. Creaţie expresivă, a cărei intenţie primitivă este imitarea unei mişcări ritmice, cf. bîţîi, hîţîi, moţăî; caracterul său imitativ este dovedit, în plus, de terminaţia caracteristică -ăi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, asta cu mincatu` de cur e boala grea. Unele femei chiar nu pot dormi de grija altora si comenteaza verzi si uscate in stinga si-n dreapta. Urit mi-a mai fost omul birfitor care se apuca sa se bage unde nu ii fierbe oala si nu isi tine gura. Pentru mine asta e mahala ieftina si creier redus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tre sa ai o viata tare plictisitoare si sa suferi acut de lipsa de preocupari daca te freaca ce face x-uleasca si sa mai apuci sa dai din gura si pe la altii!
|
|
|
![]()
|
|
Nu ne suparam Lex, dimpotriva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
deci, coţăiala nu coţcăiala şi doar la cuţei nu şi la alte animale de pe lânga casa omului. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pacat, e un cuvant fain.. ar trebui sa-i largim sfera de referinta... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie-mi place si expresia pe care am auzit-o in traducerile facute de catre Irina-Margareta Nistor: " a face hâţa-hâţa" E beton (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu mor dupa traducerile ei "funcky".
Dar femeia are o energie si un simt al umorului incredibile. Ma gandesc ca de la simtul umorului foarte dezvoltat se trag dumele de pe casetele video urmarite prin tineretile mele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Nu ne suparam Lex, dimpotriva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) deci, coţăiala nu coţcăiala şi doar la cuţei nu şi la alte animale de pe lânga casa omului. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pacat, e un cuvant fain.. ar trebui sa-i largim sfera de referinta... Cotaiala am scris si eu in postul cu pricina (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Am vazut ca voi ii tot dati cu "cotCaiala", dar v-am lasat in pace, ca-i mai scapa omului o litera in plus. Doar nu se moare dintr-atat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:38 PM |
|