![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
fluturas ai grija la protectie, ca daca nu, te muti la topicul "gravide", sa ne intrebi daca a ramas matza gravida. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Da, draga, o sa-i cumpar una-alta, ca sa fiu sigura ca se protejeaza astia mici (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sa-i zic si la varmiu sa ii cumpere pastile la fata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturas, imi place sa fiu corectata cand gresesc si am observat ca si voi, eladies, vreti sa se vorbeasca limba romana corect. Si bineinteles ca nu se moare dintr-atat, insa e bine sa stim cu totii forma corecta, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mananc migdale, mmm (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
N-am zis nimic rau (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Normal ca e bine sa stim cu toatele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) limba romana
Vreau si eu migdale (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uitati, dragelor, niste migdale bune bune si un suc, sa nu vi se faca sete tare:
(IMG:http://www.amyshanks.com/blog/uploaded_images/almonds-794735.jpg) (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/67/Orange_juice_1_edit1.jpg/422px-Orange_juice_1_edit1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Asa, asa...Incepe sa-mi placa seara asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
Pai interviul a mers bine, doar ca am renuntat eu pentru ca indivizii nu sunt prea seriosi. Dupa ce le-am prezentat ce am scris, erau multumiti, toate bune, dar cand vine seful mare si imi spune ca ei nu cauta sa angajeze studentii, ci vo ca noi sa le facem materialele si perioada respectiva sa ne-o treaca drept practica. Or, sa imi fie cu iertare, dar nu ma duc zilnic la munca, juma de an, pentru o adeverinta de practica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asa ca am renuntat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fluturas eu cred ca lxn n-a inteles ce vroiai sa zici tu cu cotaiala si de aici confuzia. Nu era greseala lxn era altceva, decat ai dat tu explicatia gramaticala. Cred ca nu sta nimeni sa corecteze cu pixul greselile gramaticale, da' in cazul de fata nu era nici o greseala.
Roxi la examen ca sa-l treci tre' sa acumulezi min 50 de puncte? Examenele astea de franca sunt destul de dure. Eu zic ca iei mai mult de 50 de pct si pana la urma nu conteaza asa mult conteaza sa-l iei, macar stii ca treci la alt level. Philia nu le-ai zis ca a trecut vremea muncii patriotice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Unde am lucrat eu vara faceau practica studenti dar erau platiti. Mi se pare o mare magarie chestia asta sa lucrezi si sa nu fii platit. De unde sa inveti daca nu faci practica si apoi inveti acolo si muncesti de ce sa nu fii platit. This post has been edited by misssn7: Mar 7 2008, 09:32 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Se gaseste sa faci practica! Trebuie doar sa vrei si sa ai curaj sa bati la usi:)
Pai din cauza faptului ca ao fost "porcisori" nu am acceptat. Nu vreau sa fac munca altuia, care ia bani buni, absolut gratis! Asta e! Mergem mai departe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:47 PM |
|