IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1427 1428 1429 1430 1431 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
roxanica10
post Mar 7 2008, 10:20 AM
Post #14281

Musafir

Neata gagici!
Philia, foarte bine ai decis. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Miss, ai dreptate, trebuie sa iau min 50 de puncte ca sa trec mai departe. Am dat B2-ul adica, dupa astea ar mai fi C-urile, dar sunt pentru absolventii de limbi straine, cu dezbateri, analize etc. Toate universitatile din Fr cer B2. Deci pentru mine e suficient.
Meg si Sweet pe unde sunteti?
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 7 2008, 10:20 AM
Post #14282

Musafir

Philia, nu stiu cum sta treaba-n tara, dar pe-aici numai asa se face la radio si tv. Si 90% dintre practicanti sunt dupa aceea angajati. Si-i batalie dupa locurile astea de practica.

+Quote Post
lxn
post Mar 7 2008, 10:24 AM
Post #14283

Musafir

Neata!
Misssn, ce mai conteaza cine ce a inteles? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Important e ca acum stim toate ca se zice a coţăi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Nu mai vreau frig, sper sa nu ne amageasca soarele asta si sa vina iarasi vreme urata ca ma supar (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 7 2008, 11:19 AM
Post #14284

Musafir

gut morning! eu tre sa ma duc sa-mi platesc facturile. m-a invitat un coleg la plimbare (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 7 2008, 11:59 AM
Post #14285

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

neata!
la noi a nins azi dimineata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
e frig si urat!
Maat, cat despre colega cu pricina, mi-e scarba ca stau cu ea in casa...si-mi inspira mila. altceva nu are ce.

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2008, 12:02 PM
Post #14286

Musafir

Noi am primit flori si cioco de la baietii din firma si am luat si noi beutura si de rontait sa le dam in contu zilei de maine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Acum am o nedumerire. Legat de superstitia ca la morti se duc flori cu sot si la vii fara sot, mi-am tot batut capu sa gasesc o logica, sa imi imaginez de unde ar putea sa vina obiceiu asta, dar sa mor daca imi dau seama. Cine cand si de ce o fi hotarat regula asta? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 7 2008, 12:12 PM
Post #14287

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Hai sa iti spun eu: numarul par arata intregul, adica "gasca" mortilor e completa, nu le mai trebuie inca unu` din lumea viilor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cind duci flori in numar impar la morti, se zice ca e o invitatie pentru ei sa isi mareasca "gasca".

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2008, 01:07 PM
Post #14288

Musafir

Moaaama ce te stii la obiceiuri. Multam de explicatie, acu nu ma mai bantuie piticu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 7 2008, 01:13 PM
Post #14289

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O stiu de la mamaie, am frecat-o la cap, Dumnezeu sa ii dea sanatate, pina mi-a spus ca aveam si eu aceeasi aporie ca tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ea o tinea pe a ei, ca "asa trebuie, asa se cade" dar nu m-a lasat pina nu mi-a spus! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 7 2008, 01:20 PM
Post #14290

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Cam sumbru.
M-a luat cu frig.
Numar par sau impar...nu conteaza cand primesti un buchet frumos,nu?
Colegii mei s-au pierdut in ceata. Suntem numai doua fumei in toata firma si o gramada de barbati si niciunul nu a venit cu nimic.
Pacat de ziua asta frumoasa si insorita si de gateala mea de zile mari.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1427 1428 1429 1430 1431 > » 
Closed TopicStart new topic
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 07:49 PM