IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1440 1441 1442 1443 1444 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
pescarush
post Mar 9 2008, 05:16 PM
Post #14411

Musafir

sweet, ma bucur ca ti-ai mai revenit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
gagici, a venit primavara in Canada. noi am trecut la ora de vara, vorba reclamei "summer is around the corner" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/112_1264.jpg)

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/112_1268.jpg)

edit: pozele sunt facute azi dimineata, dupa furtuna de ieri.

This post has been edited by pescarush: Mar 9 2008, 05:23 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Mar 9 2008, 05:23 PM
Post #14412

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pascarush, cred ca ceasul nu l-a anuntat si pe termometru de primavara! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ar fi cazul sa le organizati o intalnire. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2008, 05:24 PM
Post #14413

Musafir

fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) trebuie sa-i chemam la o intalnire cand ne organizam noi gagicile, poate reusesc sa se sincronizeze.

+Quote Post
Fanny
post Mar 9 2008, 05:26 PM
Post #14414

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Hahaha, neaparat!
ati avut intalnire pe 8 martie? gasim poze noi pe grup? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2008, 05:29 PM
Post #14415

Musafir

din pacate eu am ramas inzapezita acasa, nu m-am putut duce.
gasesti poze la mine, de la ziua lui Aaa, de saptamana trecuta. stai ca ma duc sa mai pun vreo 2 poze acum.
edit: le-am pus acum.

This post has been edited by pescarush: Mar 9 2008, 05:35 PM

+Quote Post
Cindy
post Mar 9 2008, 05:42 PM
Post #14416

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pescarus, ce duet simpatic faceti voi impreuna pe forum, imi place de voi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
happyCat
post Mar 9 2008, 06:28 PM
Post #14417

Musafir

Pescarus- vaaaaaai cata zapada!!! Ce curata si pufoasa e! Trimite si la noi un pic ca n-am avut toata iarna! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2008, 06:46 PM
Post #14418

Musafir

happy, o vrei? pe toata ti-o trimit! n-am vazut atata zapada in viata mea! masina lui barbatu-meu a trebuit curatata cu lopata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) efectiv a trebuit dezgropata.
acolo unde sunt muntii aia in spatele meu, este landscape-ul meu. cica am si niste pomisori, undeva pe sub zapada.
sweet, multumim. suntem prietene bune, intr-adevar. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
3A
post Mar 9 2008, 08:27 PM
Post #14419

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Sweet, ma bucur ca esti mai bine acum!

Da, suntem prietene bune, e haios cum discuta copiii intre ei chestia asta. Si-au declarat ei unii la altii ca mamele lor sunt "best friend" (asta a fost la cumparaturi weekendul trecut, am uitat sa-ti spun, Pesca, au fost mortali, m-au topit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )

Aseara toti fugeau de iesit afara cu masina, eu am avut de facut niste cumparaturi ca fi-miu avea un party la un prieten asa ca trebuia sa cumpar cadou. Asa ca am fost pe drum de dimi de la 8, pana pe la 12, apoi din nou la 6 sa-l aduc acasa si sa plec la cealalta prietena, unde trebuia sa vina si Pesca.
Eu cred ca-s nitel dusa! ca mi-a placut!! la nebunie!!
Nu era aglomerat pe strazi, si era totul alb, parca era o feerie salbatica!
Mai patina nitel masina, trebuia sa ai grija sa o controlezi, ce sa mai, aventura curata!!
A fost super! va pun niste poze, dar numai de la bloc am, in rest am facut poze cu tel. si nu ma pricep sa le downloadez pe computer.
Petrecerea a fost mai statica, am mancat si ne-am uitat la film si sporovaiala, au farmecul lor, serile de genul asta.

(IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/P1000733.jpg)

(IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/P1000730.jpg)

Pesca, arati bine langa mormanul de zapada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Faza e ca azi dimi, toate strazile sunt curate, nu mai seamana deloc cu ce a fost ieri...parca nici nu a fost atata zapada...

Hai ca v-am facut capul afis (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post Mar 9 2008, 09:22 PM
Post #14420

Musafir

mersi de compliment, aaa. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) eram cam ciufulita, nemachiata, na, ca duminica dimineata.
totali copiii astia. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) au mai scos ei cateva "perlute" si cu alte ocazii.
ai mei sunt asa indignati cand stiu ca ma intalnesc cu tine si copiii nu participa, ca ei pierd tot ce-i fun!

This post has been edited by pescarush: Mar 9 2008, 09:24 PM

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1440 1441 1442 1443 1444 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:00 AM