![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
S-a facut curat in bar? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu sunt fericita! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca in curand ma si indragostesc... (abia astept!)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
E programata treaba? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Buna seara, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola chicas
edit later : asta i nesimtire la maxim sa maturi juma de camera, pana acum n am auzit (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) This post has been edited by divi2007: Mar 10 2008, 07:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
salutare!
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hola dragutelor!
Albi, dar a ta colega de camera, nu prea are multa minte, sincer. Am scos si eu capul dintre cifre, sunt un pic cam cheauna, dar merge. Pink, indragosteala f placuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Azi ma duc dupa gresie si faianta. Sper sa mai prind deschis la Brico. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi spune si mie careva rogu-va, cam cu cat timp trebuie sa fiu inainte in aeroport? ca la mine it's my first...u know... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cel putin 2h jumate cum a spus Cleo, chiar 3h pentru ca uneori e agitatie mare, zboruri multe si atunci se face check-in-ul(am scris corect?!) mai devreme.Ce faci? Pai stai in jur de jumatate de ora chiar o ora numai la check-in(in aeroport este un panou mare unde se afiseaza ora si ghiseul), apoi la controlul vamal/bagaj de mana iar cel putin jumate de ora,apoi astepti sa urci in avion(pana urci, pana te asezi trece inca o jumatate de ora).Ora de pe bilet este ora la care decoleaza avionul, nu ora la care astepti sa urci in el. Sper ca ai inteles ceva... Cei de la vamile italiane sunt foarte stricti in privinta bagajului de mana, adica conform noii legi nimic lichid in sticle de peste 100ml iar ce ai trebuie neaparat sa fie in sticlute apoi pungute.Eu te sfatuiesc sa le pui direct in bagajul de cala, asa scapi de griji...Daca ai cizme sa nu te sperii daca te vor descalta si nici daca te vor ruga sa-ti scoti cureaua... ps: roaga tipa/tipul de la check-in sa-ti dea bilet la geam, cum e prima oara macar sa ai priveliste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .......... O seara frumoasa ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma DOARE CAPU`. Azi a fo` ziua prostilor; ma duc sa prestez la bucatarie, e zi de post si am in program fasole si o iurca... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ce-i aia iurca? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 05:58 PM |
|