![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cum sunt ochelarii tai , Albi?
Eu inca nu m-am hotarat la modelul de rama si cam trebuie sa ma decid odata. Vin lentilele imediat si eu nu am inca rama (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai cum vin lentulele daca nu ai rama?
ai mei sunt dreptunghiulari, cu manere (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) sau cum se cheama alea de se agata de urechi, late. nu pleaca subtiri de la lentile. si sunt mov. nu am cu ce sa fac poza la draq sa va arat... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
o sa ma duc devreme. gasesc eu ceva de facut daca e prea devreme. cursa e interna. plec in sudul italiei. deci nu cred ca am legatura cu vama (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Puncte de control sunt in toate aeroporturile si treci prin ele indiferent ca zbori intern sau international.Ca urmare trebuie sa ai pasaport/buletin la tine. Sa aveti o zi cu soare ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pentru lentile a trebuit sa fac comanda. Si vin saptamana viitoare.
Apoi le monteaza la Optica pe rama ce mi-o aleg eu. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut morning.m-a sunat unchi-miu la 5 dimi sa-mi zica sa trec pe la el diseara (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
victor?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
yes. fata,la 1juma plec la sc....daca nu te duci sa mananci imediat...poate vb un pic la 1 (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
DA. daca imi merge mess-ul.
deocamdata nu merge! ar fi chiar culmea...cand poti tu s anu pot eu! si ce vrea unchiu'? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai nu stiu precis.cica sa vin...ca o sa vina si Andrei..si sa vorbim.
|
|
|
![]()
|
|
ahaaa!!
de mostenire!!! nu dai nimic! le zici ca nu ai ce sa faci!! ca eu nu sunt acolo! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:54 PM |
|