![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sunteti haioase rau!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
multam... sa ne vezi face to face dupa ce ne certam de ne aude cartierul. just loveble!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Maat, da mi-am luat ochelarii.. acum ma invat cu ei! ametesc cand ma uit brusc in alta parte decat monitor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) par un pic mai inteligenta decat eram deja (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) This post has been edited by albinuza: Mar 11 2008, 12:48 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi de lamuriri kalua. ma prinsesem eu ca-mi scot boarding pass-ul, dar nu eram sigura cum fac cu bagajul.
albi, aici, daca e cursa interna ajunge daca ajungi cu o ora inainte in aeroport. n-o sa ai timp de flendurit, aprox. o jumatate de ora tot stai la check in, dupa care trebuie sa fii cu o jumatate de ora inainte de decolare la gate, pentru boarding. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albinski, unde te duci cand in sudul Italiei, bre? Poate ne vedem printr-un aeroport. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai plec pe 21 luna asta, si ma duc la Lamessia. sau ceva de genul asta. da te calatoresti si tu prin Italia?
e in Regio Calabria oraselul asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vorba vine Italia, de Sicilia e vorba (stii tu, zi-i unui sicilian ca-i italian ca-ti da cu ceva-n cap). Dar noi plecam si ne-ntoarcem oricum mai devreme. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
pai eu o sa ajung intr-un final in Vila San Giovani, care este peste drum ca sa zic asa de Sicilia. se vede de pe terasa Sicilia. Dar tu cand te duci?
oiseau?? mai esti pasarica? la mine nu merge mess-ul nush de ce. si sunt pe site. nu stiu daca vede cineva ce scriu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) This post has been edited by albinuza: Mar 11 2008, 01:37 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Plecam pe 16 si ne-ntoarcem pe 20, noaptea.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mna ziulica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chiar ca's haioase fetele astea, auzi la ele, "nu dai nimic!", mosteniri, alea alea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Miss, cred ca pleca pe jos daca nu erau 2 loace libere... sau isi facea loc, se'mpingea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (poc in stanga, poc in dreapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, azi au venit parintii mei de la Viena. Sunt foarte fericita. Mi-era foarte dor de ei, desi nu-i vazusem de cateva zile.
Ne-au adus niste bijuterii minunate cu cristale swarowski si multa ciocolata si fel de fel de specialitati in ale dulciurilor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 05:12 PM |
|