![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai da mai, da' vor sa ne pacaleasca cu o suma de bani infima, ca sa cedam(pana acum in favoarea unchilor mei care au murit) in favoarea varului meu un apartament si niste pamant.adica un sfert dintr-un apartament si vreo 1,6 Ha pamant.
si vor sa ne dea 200 mil la amandoua (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Salutare! Am avion pe 23, dar nu stiu la ce ora (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Azi mi-am facut o caruta de nervi la policlinica. M-au trimis la laborator ca cica nu ei le-au eliberat, dar la lab mi-au zis ca-s false, ca aia nu e semnatura ei (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si a zis ca o sa le tina ea, mi-a dat alte buletine de analize, si pe alea le da mai departe, ca vrea sa se faca ancheta, ca ala-i fals in acte. M-am intros la policlinica, am facut scandal, si i-am facut incompetenti; i-am zis doctorei care s-a ocupat de analize ca vreau originalul de la toate, nu hartiute scoase din calculator, ca asa pot sa fac si eu si mi-a zis ca ma ratoiesc la ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In fine...le-am anuntat pe doctore si asistente, care erau la receptie cand am plecat eu, sa se aranjeze pentru televiziune. Am intrebat-o pe madam doctora pe cine vrea sa chem ca sa imi dea originalul ca-i chem pe cine vrea ea. Cica o sa sune la directiune sa vada daca poate sa mi le dea. "Pai sun eu inainte...sau lauti telefonul meu. Va rog.." si i-am intins telefonul. Eu cred ca ma agit degeaba, dar macar sa vada ca nu le merge cu mine. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
De suparare, mi-am luat un parfum (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fluturas, d-aia imi placi, ca esti revolutionara domne. Nesimtirea trebuie platita.
Ce parfum iti luasi? Io sunt happy ca mi-am completat forumularul pentru Dublin si la food preferences am scris: chicken, vegetable (exclusive potatoes and rice) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . LE: Vazui acum despre ce parfum e vorba. E placut, sa-l porti cu talent (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . This post has been edited by roxanica10: Mar 11 2008, 04:12 PM |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Rox, daca trebuie sunt. Merg si pana-n panzele albe daca stiu ca e bine ca mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
M-au sunat acum de la clinica si cica pot sa ma duc oricand sa-mi iau originalul. Pai deh dom`ne, fara scandal nu se putea? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, Rozy, faceti cum credeti voi ca e corect, nu va lasati pacalite cu nimic.
Fluturas, nu ma mai mira nimic, la cata nesimtire e in tara asta. Bine i-ai facut "doamnei" doctor, astia isi iau lumea in cap pana la urma! Roxi, ce-i cu Dublin ca eu nu stiu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merg in delegatie abia in luna mai, la un seminar si-mi voi intalni colegii din alte tari. Pe unii ii stiu. Azi am primit deja biletul de avion si-a trebuit sa-mi confirm participarea, completand un formular.
Philia, ce faci? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Roxi ce m-ai vazut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Hoinaream printre subiecte si in acelasi timp cautam sa vad daca gasesc vreo oferta de munca pe undeva (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multumesc! Sper din tot sufletul sa gasesc ceva si caut incontinuu.
Deocamdata nu prea se arata, dar eu tot incerc (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) Am vazut acus la stiri ca se anunta pentru zilele urmatoare furtuna in 8 tari europene, printre care si Germania! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sper sa treaca repede si sa nu fie probleme! This post has been edited by Philia: Mar 11 2008, 06:42 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, iti tin pumnii sa gasesti ceva rapid si convenabil.
Pe mine m-a apucat moleseala. Dupa ora 5 am primit un mail in care ma anuntau de o raportare si deadline-ul ei. Astazi am avut si eu o zi mai lejera, de maine incepe iar nebunia. Nu stiu cum se intampla, dar in ultima vreme nu prea ne mai lasa francezii sa respiram deloc. Noroc cu voi, ca mai imi distrageti atentia din cand in cand si chestia asta ma relaxeaza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 05:29 PM |
|