![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pt_oTGzce9k"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pt_oTGzce9k" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Eu m-am uitat oleaca la Brucinger, e de coma tipul. Doi ani la rand a fost la emisiunea Heidi-ei Klum cu cautatul de modelul modelurilor, dupa aceea l-au dat afara ca nu se mai uita nimeni la ce facea si spunea Heidi, ci el era personajul principal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Are 51 de ani, vorbeste germana prost si cu super accent americanesc, e destept si cult. Drama, baby! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
e de coma tipu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata la toata lumea!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Buna dimineata,
Szi inca serenity, e molipsitoare starea:) Mie mi se pare firesc e haios tipul si e in permanenta actiune pe cand tipei i se aude si ei vocea si e statica, big mistake ca au pastrat-o pe ea si l-au dat pe el afara. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
El are emisiunea personala zilnica acum. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maa, serenity, serenity, dar mi-e un somn...as dormi vreo doua zile, neintoarsa. Azi-noapte nu am reusit sa ma odihnesc, ca a sforait Mr Szimcsi toata noaptea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Maat, ce mai faci? Te-am sunat duminica! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
neata? cind bre? cred ca eram cu pluta... nici nu mai stiu ce am facut duminica... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 04:27 AM |
|