![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Seara. Poate erai in vizita pe undeva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mor de draci! Iar ne-au copiat vreo 5 netoti siteul principal! Mama lor, sa mor de nu ii dau in judecata!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar zau c-ar trebui s-o faci! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
ola fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Aloha, ladies! Mi-e somn (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) imi pare tare rau, ca altii in loc sa conceapa ceva se apuca si copiaza munca altora. E nasol, ca la noi inca nu poti sa-i pedepsesti calumea pe copiatori.
Va pup si o zi faina! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Si mie mi-e soooomn (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mie mi-e rau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am treaba is nu am nici un chef sa o fac... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 04:28 PM |
|