![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Sefa incearca sa imi strice saptamana (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
nu reuseste nu??
io tocmai am fost sunata de catre cel care sta cu mine in birou. acum e plecat evident, daca m-a sunat. si suna secretara, si face la mine... Elena... Andrea. io: Andrea nu e aici... ea: nuuu Andrea la tel pentru tine... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ee ce sa fac? e prima data cand mi se face le gatura aici.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hi hi, albinuto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai sa v-o arat pe colega mea Huong cu familionul (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0216.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_0226.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce imi plac copiii asiatici (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt asa dulci!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Parca-s de turta dulce! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poza e facuta intr-o biserica, nu? Uimitor sa vad un bradut si steaguri UE si german in ea!
PS: in 5 minute, am intalnirecu o pisicuta.Urati-mi mie si lui Blue (mai ales lui!) succes si sa fie mare macho! vreau sa fiu soacra!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Bafta, Fanny si Blue! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu merg maine cu Phillippe la pisicolog, la castrat. Eu nu vreau sa fiu soacra. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Nu, nu si iarasi NU (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu vreu!
Blue are gagica gri ca si el. S-a ascuns sub pat in dormitor. Sper sa aiba suficient loc sa faca prostii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) PS: Oare e prea tarziu sa ma fac paparazzo? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fanny, bafta! Ce nepoti frumosi ai avea daca ar reusi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu ma chinui sa fac exercitii de dictie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si la unele am impesia ca o sa imi rup limba (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fel de exercitii, Phili? Numai insirare de cuvinte complicate de spus?
Succes lucrarilor, Fanny! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pozele nu cred ca-s facute in biserica, ci printr-o primarie (sora lui Huong s-a maritat c-un bavarez, ea in Dirndl si el in Ledeehose (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
te cred! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am încercat şi eu câteva exerciţii standard, dar m-am lecuit! O amică a fost sfătuită să se lecuiască de rârâit rostind "trrrrrr, trrrr, trrrr!" (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dupa geamuri/vitralii am banuit c-ar fi biserica! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 04:23 PM |
|