![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Aseara am adormit cu televizorul aprins. Si am adormit pe telecomanda. Care in dimineata asta nu mai avea baterii, logic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata!!
mare alergatura azi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Salutare, fetele cochetele!
Eu doar ce-am venit cu Phil de la vet. Asa mi-e mila de micu` meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Inca e sub influenta anestezicului sau ce i-o fi facut veterinarul. Nici nu vede prea bine, nici nu se poate misca, dar e speriat si de-asta se comporta ciudat. Acum a iesit de la el din cos si s-a intins pe jos. La orice zgomot pe care-l aude, se sperie de numa-numa. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Micuuuuu meu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Eu am fugit la facultate, va pup, sa aveti o zi vesela! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
haolica, fluturas. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ca si noua ni se apropie funia de gat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ca sa zambiti un pic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce intelegem din cantecele indiene: <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dXMz0H6LuiM&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dXMz0H6LuiM&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Fluturel, Kalua, stati fetelor linistite... e normal.
cateaua mea nu m-a bagat in seama 2 sapt dupa ce am castrat-o. era suparata fleasca pe mine. si la cateva ore dupa operatie, a adormit in gradina blocului vecin. am scos-o afara pentru ca cerea, si fiind inca sub efectul anestezicului(facut in doza dubla pentru ca ea alerga dupa prima injectie) a adormit in gradina. si sa vezi distratctie sa scoti un caine de 25 de kile dintr-o gradina cu garduri de 1,5 m (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da-i trece. sa nu-l cicalesti. sa-l lasi in pace ca o sa vina el la tine pupici! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tataaa, ce e cu traducerea aia, ne-a indoit de ris! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu-i asa ca e tare? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Salutare!
Azi nu e o zi buna. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th July 2025 - 06:00 AM |
|