![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/z8B4WB4j8uk&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/z8B4WB4j8uk&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
Pentru voi,ca m-ati facut sa nu ma simt singura. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Teo, tare rau filmuletul de la tine. Am invatat scheme noi. "Muah" (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fluturel, o sa-si revina micu Phillipe. Eu nu ma gandesc sa-l privez pe Blue de bucuriile dragostei inca.
Nu va spun cum arata amandoi ca porumbeii. Mi-e un drag sa-i vad cum umbla de parca ar fi legati cu ata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Valeu, blue e indragostit?! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Fain si plin de tilc, filmuletul tau, Teo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Blue e lulea, nu alta! In casa se aud numai gangurelile lor de porumbei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-i raaau! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amor pisicesc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa-i tragi in poze! |
|
|
![]()
|
|
gand la gand! tocmai a incheiat o sesiune de shooting! ma pun pe descrcat poze
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost la mancat sushi, acu' parca-s insarcinata.
Oare sunt gravida? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am tras o hlizeala acolo, ma mir ca nu ni s-a facut observatie. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Am intrebat-o ceva pe chelnerita japoneza, am inteles primele doua cuvinte, urmatoarele 30 neam. Pe-o prietena a pufnit-o rasul cat japoneza inca mai vorbea, un amic zice dupa aceea "eu am inteles numai partial shipment". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Copilu' si-a busit azi laptopul, a bagat USB stickul in el tinand degetele pe metal. Si ea era incarcata electric se pare. "Caci pamant esti si in pamant te vei intoarce". (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
kARI, AM CITIT IN GLOABA CRISTAL CA NU ESTI, SO FII PE PACE (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Faina distractia, pacat de lap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai, am ramas trasnita... a murit Ovidiu Iuliu Moldovan (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi s-a luat o piatra de pe inima, uraaaa, nu-s gravida! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cand am ajuns acasa din preumblarile mele am gasit locuinta luna, au facut astia ordine si disciplina. Cred ca trebuie sa plec mai mult de-acasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si copilul a facut azi mancare: crenvursti in aluat frantuzesc cumparat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 06:03 PM |
|