![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
neata!!
mi-e scarba d elocul asta... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Albi :|
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neaaata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Buna dimineata.Inca nu m-am trezit, ieri am avut o zi de cacao, un control la serviciu, care m-a stors.Astazi la noi este soare si sunt fericita ca este vineri.
Albi, de ce nu incerci sa-ti schimbi serviciul?Eu una n-as suporta stresul pe care il ai acolo.Nu te merita, fa o schimbare. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
'neata!
Azi nu mai sunt blue. Culoarea se schimba spre lila. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
La noi ningea mai devreme mai vine primavara peste 2 luni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) glumesc da' nu da nici un semn cel putin la munte. Albinuto eu de mult imi faceam bagajele, inseamna ca esti invatata cu stresul nus cum mai rezisti.Anw cand nu mai poti think about ca mai exista si alte alternative. Bine ca ti-a trecut Teo, fiecare are mom. d-astea important e sa treci cat mai repede peste ele. This post has been edited by misssn7: Mar 14 2008, 09:53 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Don't be sad,
Don't be blue, Santa Claus was ugly too Asta mi-o canta mie vara-mea, cand eram trista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte frumos, Phili (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Teo, cheer up, girl! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hai sa va spun ceva.
Nu stiu daca e de ras sau de plans. Mie imi venea sa le fac pe amandoua. Fetita mea a inundat ieri baia de la gradinita.A dat la maxim la toate chiuvetele(minuscule), si-a suflecat pantalonii si facea lipa-lipa in apa cu piciorusele. S-a udat toata! Nu e frumos ce a facut, dar are trei ani! Unde erau educatoarele ce se presupune ca trebuie sa aiba grija de copii? Inundatia nu se face in 10 minute. Ele unde erau? Era mai importanta barfa si cafeluta? Si apoi i-au pus o bulina mare si neagra in piept si au pedepsit-o sa stea la colt. De dimineata m-a plans ca nu vrea la gradi, dar nu mi-a zis de ce. Numai cand am ajuns am aflat minunea. Invatatoarea era suparata rau si m-a facut sa ma simt prost. Ca ea s-a suparat, ca ingrijitoarea a muncit mult, ca face numai prostii copilul meu.... Ele de ce sunt puse acolo? De bibelou? E numai un copil. Se joaca. Nu stie inca ce e bine sau rau. Nu stiu acum cum sa procedez. Sa las asa lucrurile sau sa ma duc la directoare? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Mama.... ce le faceam.Pai mai stai teo sa te intrebi?Unde erau ele in timp ce fetita ta se balacea in baie singura?Si inca ceva, cum si-a permis educatoarea sa-ti faca morala?Cred ca o mancam!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 12:03 PM |
|