IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1459 1460 1461 1462 1463 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Mar 14 2008, 11:34 AM
Post #14601

Musafir

neata. pe mine m-a troznit cea mai groaznica durere de ovare ever!! nici nu ma pot misca..ma doare si spatele si picioarele pana la genunchi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 14 2008, 11:48 AM
Post #14602

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Teo, du-te la directoare.

Copilul tau putea aluneca, sa se loveasca rau. Daca aluneca, Doamne-fereste!- si se lovea la capsor?!
Pomeneste in treacat si de "protectia copilului" si de inspectoratul scolar... nu cu ameninatri, ci doar aminteste de institutiile astea... voalat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Un copil de 3 ani nu trebuie lasat nesupravegheat; tu ii platesti ca puiul tau sa fie in siguranta, nu sa zburde fara ca nici un ochi de adult sa nu fie indreptat asupra lui. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Mar 14 2008, 11:52 AM
Post #14603

Musafir

Vai Teo, pai ele s-au infipt in tine pentru ca tu le-ai permis....trebuia sa fii un pic mai intepata si sa pui problema cum zic fetele. Pai la 3 ani, ce sa faca un copil?

Rozy, ia un antiinflamator sau puneti ceva rece pe burta.

+Quote Post
kalua
post Mar 14 2008, 12:11 PM
Post #14604

Musafir

Teo, eu una nu m-as baga in educatoare, trebuie sa te gandesti ca fiica ta mai are de mers acolo la gradinita.
Eu m-am suparat pe fetele de la institutia unde mergea fiica-mea dupa scoala. Era in clasa I-a si-mi tot venea acasa uda toata si de la ud + frig tot racea. Am luat doua buchete frumoase de flori si niste dulciuri si m-am dus sa vorbesc cu fetele, cu frumosu'. Le-am laudat prima data si apoi le-am zis ca-s dezamagita ca nu se gandesc sa le spuna copiilor sa se imbrace adecvat cand ies afara pe ploaie si vant. Fiica-mea avea depusa acolo toata tinuta pentru ploaie, numai trebuia sa-i aduca aminte cineva ca mai trebuie si s-o imbrace, copchilului binenteles ca-i era important sa iasa cat mai repede la joaca. Au banguit ele ca majoritatea n-are haine de ploaie, le-am zis ca nu ma intereseaza ceilalti si ca nimeni nu poate cere de la un copil de 6 ani sa gandeasca ca un om mare.
In orice caz eu am rezolvat astfel problema.

Si mai ganditi-va si voi ca grupele de copii sunt marisoare, iar educatoarele putine, nici daca vor cu tot dinadinsul nu pot sa aiba toti copiii tot timpul sub priviri.

+Quote Post
Teocris
post Mar 14 2008, 12:30 PM
Post #14605

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Grupa nu e asa mare. Sunt 15 copii. Doua educatoare si o ingrijitoare cred ca le pot face fata cu brio. Insa nepasarea e la ea acasa.
Maat, mi-ai dat si alte idei acum. Ai dreptate! Se putea ajunge la un final dramatic.
Doamne, bine ca n-a fost mai rau!

+Quote Post
kalua
post Mar 14 2008, 01:29 PM
Post #14606

Musafir

Teo, tu acum stii mai bine decat oricine altcineva care este comportamentul educatoarelor in general fata de copii. Eu am avut mare noroc la gradinita si la Hort (acolo unde se ducea dupa scoala), asta cu udeala a fost singurul lucru pe care i le-am putut reprosa. In rest faceau chiar mai mult decat trebuia facut si puneau inima si suflet in orice, mai mare dragul. Si erau multi copii, 25 intr-o grupa.

+Quote Post
Teocris
post Mar 14 2008, 01:54 PM
Post #14607

V.I.P.

Sincer, sunt cam dezamagita.
Nu vad nici o evolutie in vocabularul copilului.
Pana la gradinita,a fost la cresa. Avea 1 an si 10 luni cand stia cateva poiezioare, sa numere CORECT pana la 10, sa spuna cati ani are, cum o cheama, cum ii cheama pe mami si pe tati, precum si 3-4 cantecele mititele.
La cresa se ocupa de ei. Faceau gimnastica, cantau, dansau. Educatoarele puneau suflet si se coborau la mintea lor. Se jucau cu ei si NU-I scapau din ochi o clipa.
De cand este la gradinita, il "mananca" pe 8 si pe 4 cateodata la numaratoare, nu stie nici o poiezioara si nici cantecele. Serbarea de Craciun a fost jalnica!
Eu fac tot ce pot acasa. Dar eu stau 3 ore pe zi cu ea. La gradinita sta toata ziua. Acolo e baza!(sau asa ar fi normal)
Am inceput acum sa "lucrez"cu ea la modul cel mai serios 2 poiezioare si un cantecel. O pun permanent(sub forma de joaca)sa numere si o intreb mai des"Cum te cheama?","Cati ani ai?" si "Unde stai?"

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 14 2008, 03:31 PM
Post #14608

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Teo eu am schimbat gradinita si in locul tau as cauta una in care se ocupa m. mult de copii. Din motivul ca ii lasa singuri am mutat-o si eu pe fiica-mea de la o gradi la alta.Acum la gradi care merge e mai bine dar peste tot sunt si minusuri si plusuri. Oricum doamna de acum ii pune sa faca o gramada de chestii e drept ca e mai mare are 5 ani fiica-mea dar si la 3 ani pot invata si face diverse activitati.
Apai nici fiica-mea n-a invata mare lucru la gradi de inainte, plus ca educatoarea avea tot felul de pretentii si a facut o serbare anul trecut de 8 martie m. mult decat jalnica, asa ca din aprilie s-au adunat prea multe si n-am mai dus-o e drept ca stateam acasa si am putut face lucrul asta.

+Quote Post
Teocris
post Mar 14 2008, 04:28 PM
Post #14609

V.I.P.

Gradinita asta am ales-o strict pentru ca era cea mai aproape de casa. La noi in oras nu sunt prea multe gradinite. Nu prea ai de unde alege (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 14 2008, 05:36 PM
Post #14610

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

is rupta de oboseala!
si maine vin la munca. daaa de ce nu as munci si sambata? ce am de facut acasa?
de ce sa ma urc in masina si sa dau o fuga pana la mare?
nu! eu vreu sa vin la munca.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1459 1460 1461 1462 1463 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 11:44 PM