![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, macar te platesc bine?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
relativ.
pentru cata munca e, nu. dar in general da. era vorba sa ne mareasca de luna asta, dar se pare ca ne duc cu zaharelul... dar pana cand o viata amara si un trai nefericit?? pana cand o sa-mi bag picioarele si o sa plec acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tu, ce inseamna relativ? Ai un salariu comparabil cu un altu` (care e italian) pe acelasi job? Nu vreau sa te sicii, insa incerc sa inteleg.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am ajuns acasa. Saptamana viitoare am concediu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si cand imi scriam Out of office-ul a sunat telefonul si m-a innebunit una de cap. Am terminat ce mai aveam de facut si-am impuscat fuga acasa. Imi trimit un e-mail de control, sa fiu sigura ca am bagat out of office-ul. Si n-a venit nimic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si de-acasa nu pot sa activez decat out of office-ul normal, nu si celalat template, deci trebuie sa ma mai duc o data la serviciu sa fac treaba asta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Hai ca ma duc, sa scap mai repede! Teo, asta cu invatatul de poezii si cantecele cu gramada este o chestie tipica romaneasca. Daca copilul numara pana la 10 la un an jumate. o face pentru ca a invatat numerele ca pe-o poezioara, nu stie ca alea-s numere si ce-i cu ele. Iar la 20 de ani n-o s-o intrebe nimeni la ce varsta a stiut sa numere. Invatatul de poezii cu duiumul iar nu mi se pare mare scofala. Se pot face si multe alte activitati care ajuta la formarea unui om la gradinita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) albi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, draga mea, mie mi se pare ca induri prea multe pe acolo. Invata cat de multa meserie poti si vino in tara, pentru ca si aici se pot face bani buni cu meseria de proiectant. Totul e sa stii sa negociezi si sa fii bine pregatita. Bucurestiul, spre exemplu, e in plina constructie si evident ca au nevoie de planuri, ca sa ridice edificiile alea.
Kalua, ce bine ca pleci in concediu. Tu nu poti intra cu VPN de acasa? Eu imi caut plite si cuptoare pe net. Mai incolo dam o fuga pana la Auchan sa vedem ce si cum. This post has been edited by roxanica10: Mar 14 2008, 06:39 PM |
|
|
![]()
|
|
... sau acces webmail sa-ti setezi un autoresponder?
Ce fel de plita si ce fel de cuptpoare? Eu ar trebui sa imi schimb aragazul... ma gindesc serios la asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba pot intra, dar zau ca nu mai tineam minte ce-am schimbat si ce nu. Si noi trebuie sa avem si reply-ul ala de primesc toti la fiecare e-mail un out of office dublu, template-ul de la asta nu-l vad si nu pot sa-l schimb din alta parte. In orice caz, totul era bine facut, numai Outlook-ul nu trimitea mesajele. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am "stricat" totul, am facut iar si acum vad ca functioneaza. Gata, plec acasa.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt de acord cu kalua, referitor la poeziile bagate pe gat copiilor, dar si in modul de abordare a educatoarelor. mult mai multe rezolvi cu vorba buna si cu calm, decat cu cearta.
fiu-meu cel mare a prins gradinita in Romania, si aveau frate niste serbari luuuunnngi, cu tone de poezii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca parintii nu mai puteau sta pe scaun. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) mie mi s-a parut absurd de-a dreptul. si-am bagat si noi poezii in scoala, si eu una nu mai stiu niciuna! albi (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) kalua, poate vine mai tarziu e-mailul ala. mie mi-a venit ieri de la colega de birou (la noi vine automat cand ti-l setezi, la toata lumea) si ea e in concediu de luni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu sper sa ma odihnesc week-endul asta, ca-s moarta de oboseala. sa aveti un week-end placut! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) roxy, succes sa-ti gasesti ce-ti place, la un pret bun! |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
`Na seara, gagici! Sa aveti un w/e minunat (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
EE deunde atata Maat?
nici jumate nu e! am 7 la ora. ei sar de 10 lejer.. am plecat acasa va pupic dulcic! o seara buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 11:45 PM |
|