![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Di, am auzit ca-i o oferta la Auchan la plita si cuptor Franke, dar ma duc sa vad. Chiar nu-s decisa asupra unei marci. Vreau sa fie de inox si inchis la culoare. Bugetul e cam de 20 mil. Mama-i sponsoru' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa porti cu placere papuceii. Fluturas, mai ai putin si-o intinzi. Da, mai am putin. Poke (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tiii... belea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Noh, shit happens (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca nu au pus cartonas cu "busy" la usa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di, vezi ca ti-am trimis un articol (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Dianaa mi-ai facut pofta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vreau si eu. O sa-l astept pe al meu sa vina cu mancare ca eu numai am forta sa ridic un deget si ce-mi aduce cu aia ma hranesc.
Adineauri am inapoiat pisicuta. Blue e extenuat, iar don'sora nu voia sa se dezlipeasca de pe covor. statea in pozitie... parca pentru ultima partida inainte de despartire. Sper sa se lase cu pui. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Proprietarii pisicutei l-au placut pe matzul meu si s-au abonat la seviciile lui si pe viitor. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Hmm, ce barbat feroce ai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe forum nu s-a folosit vreodata cuvantul "prodigios". (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ce oare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
(mi-a venit deodata cuvantul asta in minte, nu l-am mai auzit de nu stiu cand si-am tras o cautare dupa el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Si eu l-am cautat in Dex ca habar nu aveam ce inseamna (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Tre sa ma apuc sa gatesc, dar nu se mai dezgheata carnea in mama-masii (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Phili, sa nu te superi, puiule, dar nu se poate pune. Nu e pamflet, cam e atac la persoana si nu pot risca sa fim dati in judecata. Si spun asta eu care nu o suport de fel pe respectiva.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ha????
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Despre cine e vorba? M-ati facut curioasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu fusei gospodina mare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Facui doua feluri de mancare( ciorba de potroace si pui cu ciuperci) si salam de biscuiti. O bunatate! Na ca ma laud si singura! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:38 AM |
|