![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiica-mea a produs un scurt circuit, dar se pare ca s-a izolat numai pe bucatica cu "priza" USB.
Ca azi tocmai inchisesem pactul: ii luam altul, dar trebuie sa contribuie si ea la cheltuiala pe-un sfert. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Salutare fetelor, dragutelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maaai, ce m-a distrat "cavalerul" tau Fanny! Phili, asa voriam sa zic si eu, ca Divi, e de la stres si surmenaj. Incearca sa te relaxezi, si nu-ti mai face probleme din diverse.... Am avut si eu aceeasi faza, singura data cand mi-a curs sange din nas a fost cand l-am avut pe fi-miu mic, si era o perioada de imi venea sa-mi aiu campii. Cineva mi-a spus sa ma bucur ca a curs sange din nas ca asa a mai scazut "presiunea" altfel puteam Domane fereste sa fac un accident vascular (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asa ca poate fi de bine ca a curs sange din nas;) Un weekend fain sa aveti! pe aici in sfarsit se vede soarele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) p.s. suberbe florile Lxn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Aaa si Divi, o fi .... Nu pot zice nimic. Acum parca ma doare si tifla. Dar cred ca e din cauza ca ma tot gandesc ce-oi fi patit! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Incerc sa ma relaxez! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
tifla = cap? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
N-am mai auzit expresia asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Da, tifla=cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Philia, eu am cautat in dictionar insa nu am gasit intelesul de cap, asa cum il stiai tu, ci am gasit asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
TÍFLĂ, tifle, s.f. Gest batjocoritor făcut cu palma întinsă, cu degetul mare apropiat de vârful nasului şi cu celelalte degete desfăcute şi agitate; bleandă2. ♢ Expr. A da (cuiva) cu tifla ori a da (sau a arunca cuiva) o tiflă = a) a face gestul descris mai sus; (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) a dispreţui, a desconsidera, a sfida; a renunţa cu dispreţ la ceva. – Din ngr. tifla. Sursa: DEX '98 | |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
oF... tIFLOS in greaca inseamna orb. Tifla nu a insemnat niciodata cap. Tivgă, da.
TÍGVĂ, tigve, s.f. 1. (Pop.) Craniu, ţeastă; (depr.) cap; p. ext. ins, individ. 2. Plantă erbacee agăţătoare sau târâtoare din familia cucurbitaceelor, cu flori mari, albe, cu fructe mari de forme variate, de obicei bombate, care la maturitate devin lemnoase şi gălbui; tâlv (Lagenaria vulgaris); p. restr. fructul acestei plante. ♦ Vas făcut din fructul uscat de tigvă (2). ♢ Expr. Cap de tigvă = om prost. [Var.: (reg.) tívgă s.f.] – Din bg., scr. tikva. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Philia poate ti s-o fii spart un vas capilar pe acolo si de aia ti-a curs, e posibil sa nu fie cine stie ce doar ca te-ai speriat.
Se poate kalua sa mearga mult si bine fara sa mai fie functionala bucatica de circuite care s-a ars de pe placa de baza ce corespunde usb-ului. Anw laptopurile sunt tare sensibiloase sunt si scumpe, daca ti se strica o piesa costa aproape dublu fata de una normala si nu neaparat mai performanta din cauza ca toate componentele in el sunt mai mici decat cele din calc normale, plus ca daca vrei sa-ti faci upgrade ai pus-o ca deseori nu prea ai multe variante, daca il cara dupa ea e bun, daca doar acasa il foloseste e mai bun un calc. clasic. Ma duc sa vad cum se anunta vremea pe maine poate ne ducem la ski. This post has been edited by misssn7: Mar 15 2008, 11:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mă bucur ca s-a rezolvat problema cu tifla. Eram pe puctul de a pune pe lista de shopping un dex, de ciuda ca nu am prins intelesurile cuvantului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
PS: Observ ca l-am făcut mini-vedeta pe Blue. Daca din nebunia asta ies pui, îl dau la gazeta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa vază toată lumea ce macho-cat am în casă. Ah, mai voiam sa spun ceva... Ca tot am vazut zambilele mai sus. A cumparat al meu zambile pentru maica-mea, caci am ratat si 1 si 8 martie. Si nu doar ca a achizitionat si bulbii si ghivecele si tavitele la ghivece... dar le-a si plantat. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) pentru mr. fanny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa da barbat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cat despre macho-ul tau de pisic, nici nu se punea problema sa nu vedem si noi puii, atat iti trebuia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si eu am plantat flori la curte miercuri, impreuna cu mama, trandafiri cataratori, un gutui japonez (care-i tot un fel de trandafir) si forsythia, sper sa se prinda toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 12:49 AM |
|