![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Bunaaaaaaaa searaaaaaaaaaaaaaaa!! Sunt foarte bine dispusa...fara motiv (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mi-am luat un inel. De fapt, mi-am luat un inel in dublu exemplar. Unul i l-am dat prietenei mele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am invatat un cuvant nou, tigva n-am auzit de cand m-o facut mamuca. Cap de tigva suna cool, cred ca se poate spune multora asta si habar n-au ce inseamna! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ti-ai luat un ineeeel, lalalala... ransformam melodia!
Asa, Kari, tigva=cap, so nu mere cap de tivga ca e pleonasm. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cred ca tocmai asta incerca sa spuna Kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa faci misto de oameni, cum facea Buzdugan si ma prapadeam eu de ras.
Daca ma intreba cineva ce e tigva inainte sa-mi spuna Diana, as fi zis probabil ca-i vreun soi de peste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu stiam cu "d" tivda (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
stiti ca v-am zis eu ca m-a invitat un coleg la cafea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ma inteleg tare bine cu el (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) daca ma intelegeti.....(IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine stie unde o sa duca intelegerea asta maybe love
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hai ca nu-i pericol... atata timp cat cafeaua e in public (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Macar afli ce-i in minea lui. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, pai asa scrie la ce-ai postat tu:
Expr. Cap de tigvă = om prost. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rozy, si, si? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Daa, mi-aduca aminte, Rozy. Ai fost la cafea? sau urmeaza ca aia nu mai tin minte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fanny eu folosesc DEX-ul online, da cautare cu google, ca-l gasesti (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) E bunicel, in lipsa de altceva... Mai, mai, mai ce frumos din partea lui ca le-a plantat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ai pus poza cu inelul? sa-l vedem si noi! Sa-l porti, purtati sanatoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cred ca nu mai intru sa va citesc la shopping, ca-mi faceti pofta...si iar mi-am mai luat cate ceva si ar fi cazul sa ma opresc... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pesca, iar dormi? nu mai zici nimic? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
mm...omu ma place pe mine,eu i-am zis ca-s luata...dar vorbim in continuare,pe mess aproape zilnic...jucam jocuri online (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
da aaa,am fost la cafea,exact inainte de un curs.socializez cu omu,ca mi-e coleg...dar....daca ma indragostesc ca proasta? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) aaa....nu crek stii poveste mea,ca nu erai inca pe forum cand am zis ca prietenul meu e plecat in Anglia...si acum imi fac procese de constiinta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by rozy: Mar 16 2008, 12:12 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 01:44 AM |
|