![]() ![]() |
Apr 6 2007, 11:46 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
aaaa nici nu va imaginati cam ce dor imi e de voi!!1 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
am intrat sa va urez SARBATORI FERICITE!!! UN PASTE FERICIT!!! io...daca va intereseaza sunt bine ...dar tare ocupata..... a venit mama din italia azi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si stam la barfa azi si la facut mancare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maine plec la munte la Moeciu.sa vedem ce o fi.. gata am dat raportul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Apr 6 2007, 12:10 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Paste fericit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu gatesc si fac ordine/curatenie in acelasi timp. Toata casa e cu fundu'n sus ca pe mine cand ma apuca.... nu ma las pana nu rascolesc toate coltisoarele. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mai trec pe aici. (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
|
Apr 6 2007, 12:13 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 |
Eu auzisem ca astazi se inrosesc ouale pentru ca in Vinerea Mare a fost rastignit Isus si i-au curs picaturi de sange (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Eu va pup pe toate (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) si va doresc un Paste Fericit si multa buna dispozitie ca asta e cea mai importanta! |
|
|
|
| divi2007 |
Apr 6 2007, 12:24 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
Apr 6 2007, 01:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Am ajuns si eu acasa. Si ma apuc de treaba. Offff! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 6 2007, 01:53 PM
|
|
Musafir |
Eu sunt inca la serviciu, cam toata lumea a inceput sa se care. Mai imi fac si eu niste listiguri, ca-mi iau de lucru acasa. Ma asteapta si pe mine o curatenie, asemanatoare cu ce faci tu Ala.
Va pupic si 'Sarbatori fericite!'. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Apr 6 2007, 02:34 PM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Am cedat! Mi-e greata din cauza efortului si a stresului ca nu am timp sa termin.
M-am infipt acum intr-un Red Bull si intr-o ciocolata Lindt pe care o pastram pentru saptamana viitoare. Adio post. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mai stau putin cu voi si ma intorc la treaba. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 6 2007, 02:44 PM
|
|
Musafir |
Si la mine-i casa cu fundu-n sus, dar e curata foc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De pus lucrurile la loc om reusi pana maine seara.
Am fost la cules flori, am facut ouale de chec (migaloase, dar au iesit frumoase), acum am primul blat de tort in cuptor. Mai am de vopsit ouale si de facut gainusele din aluat frantuzesc. |
|
|
|
| fortelady |
Apr 6 2007, 03:11 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) la mine curatenia de paste o sa o fac probabil weekendul viitor cand sunt in bucuresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am facut cat de cat, dar am avut un program infernal si eu si sora-mea. asta e .... de bucatarit, bucatarim maine la maica-mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu inca am de lucru la servici, cre' ca pe la 8-9 plec spre maica-mea... |
|
|
|
| kalua |
Apr 6 2007, 03:33 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) la mine curatenia de paste o sa o fac probabil weekendul viitor cand sunt in bucuresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ala, pacat ca ai dat chix cu postul tocmai in vinerea mare, dar asta-i cand trebuie sa faci fata la toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 11:19 PM |
|
|