![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
pai daca ai timp de jocuri cu el inseamna ca nu prea esti luata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine zis, aaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rozy, o cafea nu face rau nimanui, atata timp cat nu se precipita lucrurile, if you know what i mean. In plus, tu stii cel mai bine cat de luata esti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Mai bine sa-ti para rau ca ai incercat decat ca nu ai facut nimic' Asa era vorba, dar trebuie si sa fii constienta ca nu exista repercursiuni sau regrete...scanteia aprinde repede focul... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) ...nah ca m-am bagat si eu in seama (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Seara frumoasa ladies sau noapte buna pentru cele ce mergeti la somn. Eu ma chinui cu o intrebare: vine odata primavara asta definitiv?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca asa putin tot iti place de el ca altfel n ai sta pe net cu el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
kary nu esti singura care se intreaba (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) This post has been edited by divi2007: Mar 16 2008, 12:16 AM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
daa...ne intelegem bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) damn! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Love is in the air, tanan anana nana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
ahaaa, am inteles acum. E tare greu cu povestile de dragoste la distanta...Si al tau prieten cand s-ar intoarce?
hmmm, greu cu indragosteala sa-i "comanzi" Ai vreun un link unde ai povestit? Ma duc acolo si citesc sa nu te barai cu intrebarile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bucura-te si tu de ce este, si daca simti ca o iei mai "pe aratura" iti iei o pauza si de jocuri online (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) o sa inteleaga |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe naiba, e lipsa de preocupare. Daca ubi al au ar fi in tara nu ai avea timp de stat pe net cu "colegu" take care! ubu e baiat bun ... si nu te-a vreut de-o tura iun juru blocurlui... ia think oleaca!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
aaa....nu era nici o poveste,doar ca am mentionat la un moment dat ca al meu nu e in tara.
acu' nu intelegeti gresit....eu imi iubesc prietenul,n-am de gand sa-mi fac de cap cu altul pe aici(decat daca ma despart de el)...dar de! mai sunt si eu tentata!oameni suntem,nu baloti de paie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) in fine...el nu stiu cat mai sta in Anglia...dar de venit mai vine abia in oct. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Rozy, esti tanara, ai toata viata inainte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu vreau sa fiu rea, nu ma intelegeti gresit, dar relatiile astea la distanta si pe mess sunt tare greu de mentinut.
Tu esti in anul 2 de facultate, parca. Pai la varsta ta, aveam un prieten de un an si ceva si ai mei se tot rugau de mine sa nu-l mai iau peste tot...sa mai cunosc si eu pe altcineva. Eu credeam ca au ceva cu mine, dar la putin timp, mi-am dat seama c-aveau dreptate. Philia, imi pare rau! Sper ca acum e totul in regula pe la tine pe acolo, ca te vrem maine 'safe and sound' la intalnire. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 07:54 AM |
|