IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1470 1471 1472 1473 1474 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
lxn
post Mar 16 2008, 12:49 AM
Post #14711

Musafir

Roxi, cam asa-mi zic si ai mei uneori, insa eu's de 2 ani si ceva cu al meu si nu prea ma mai iau dupa ce zic ei (bine, asta spuneau pe la inceputul relatiei).
Eu fac tot cum stiu si simt eu, asa-i cel mai bine sa faci intotdeauna, pentru ca apoi intervin regretele si gandul ca "de ce l-am ascultat pe altul in loc sa fac asa cum vroiam eu"... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Mar 16 2008, 12:53 AM
Post #14712

Musafir

Lxn, ti-am mai zis, daca tu te simti bine in relatia asta si-ai dobandit acea implinire, e musai s-o continui. La mine a durat ceva pana am ajuns la aceasta 'implinire'. Ma gandesc ca dac-as fi intalnit-o de la inceput, n-as fi stiut s-o apreciez. Eu zic ca un pic de experienta de viata, te ajuta f mult in alegerea unui partener. Dac-as fi ramas cu primul meu prieten, acum as fi fost pe la Oradea, sotie de politist de frontiera si multe altele...dar nu le mai spun pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Va pupic, noapte buna! Sunt franta si maine se anunta o zi intensa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Mar 16 2008, 12:54 AM

+Quote Post
lxn
post Mar 16 2008, 01:04 AM
Post #14713

Musafir

Hehe, adevarul e ca depinde enorm de la situatie la situatie. In ceea ce priveste relatia cu mr. lxn, nu pot spune ca am fost din prima clipa fericita, dar din a doua am fost in al noualea cer, si de atunci sunt tot pe acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)

Noapte buna, dragelor, ma duc sa citesc Mirona!

+Quote Post
3A
post Mar 16 2008, 01:53 AM
Post #14714

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Di, pai d-aia ziceam si eu ca as pune o multime de intrebari.
Depinde de cand esti cu prietenul tau care e plecat, Roxy.
Ca daca ati fost mult timp impreuna in tara si va stiti bine e deja altceva.

Oricum e greu, daca e asa eu zic ca mai bine joci jocuri online cu prietenul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Rozy, eu nu am inteles gresit, adica nu m-am gandit ca-ti faci de cap, e singuratatea, care normal ca-si arata coltii...dar poate ar fi bine sa vorbesti chiar asta cu prietenul tau.

Eh, lasa ca o scoti tu la liman (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 16 2008, 08:04 AM
Post #14715

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Apropo de discutiile voastre, eu cred ca sunt singura fara relatii de (foarte) lunga durata..Cand ma gandesc la faptul ca odata, intr-o zi (departe eventual (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ar trebui sa ma casatoresc, mi se face pielea gaina... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca tin foarte mult la libertatea mea.. Desi asta nu exclude ca intr-o relatie ofer foarte mult partenerului.

M-au apucat meditatiile existentiale de la ora asta...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Neata btw! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
3A
post Mar 16 2008, 08:33 AM
Post #14716

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

'Neata Sweet!
sa stii ca asa am fost si eu pana l-am cunoscut pe exul. Si a fost o relatie lunga pentru ca am tras eu enorm de ea, adica am renuntat la multe...

Eu zic ca e bine sa tii la libertatea ta, probabil ca nu ai gasit omul potrivit pana acum.
Adevarul e ca e o arta sa fii intr-o relatie lunga buna, tine de amandoi.
E ca la tango, s-au vals.

hai ca am inceput sa "aberez", visez cu ochii deschisi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ma duc la nani, ca la aici e 2 noaptea
Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 16 2008, 08:37 AM
Post #14717

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata
Sweet asa gandeam si eu la varsta ta ma gandeam cum o sa pot sa stau cu un barbat asa multi ani, fara sa ma indragostesc de altcineva, eram intr-o continua schimbare de prieteni daca ma deranja ceva la vre-un prieten end of story, another one, pana la un mom. dat -la mine a fost destul de tarziu dar chiar nu-mi pare rau de loc- cand simti nevoia de stabilitate.
Rozy asa se schimba lucrurile, depinde cat de tare il iubesti pe prietenul tau si el la fel, daca crezi ca e iubire vietii tale atunci probabil ca merita sa-l astepti, dar el vine in oct si apoi iar te lasa cu ochii in soare o gramada de luni? La un mom. dat unuia dintre voi o sa i se intample sa se indragosteasca de altcineva.

This post has been edited by misssn7: Mar 16 2008, 08:38 AM

+Quote Post
Teocris
post Mar 16 2008, 09:58 AM
Post #14718

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

'Neata fetele!

+Quote Post
Fanny
post Mar 16 2008, 10:48 AM
Post #14719

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Raportez: s-a trezit băietul meu macho şi a īnceput să-şi strige gagica prin dormitor de la 7 dimineaţa. L-am expediat repede. Am tras jaluzele la balcon, să se poată uita motanul si la alte păsărele. Lucru pe care-l face şi īn prezent. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aaa, şi eu tot dex-ul virtual il accesez pentru nelamuriri lingvistice. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) Īncercam un spirit de gluma.

+Quote Post
divi2007
post Mar 16 2008, 11:27 AM
Post #14720

Musafir

neata (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) visam ca mananc piftie my favorites si suna telefonul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1470 1471 1472 1473 1474 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 28th July 2025 - 09:20 AM